ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Για να (μην) κάνεις πατάτα
Πώς θα διασφαλίσεις ότι δεν θα λιώσουν οι πατάτες ενώ τις βράζεις; Ένα tip από τη food blogger Αγγελική Κοντού.
Γεωργία Κοντού
Όταν βράζουμε πατάτες και θέλουμε να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μη λιώσουν, το επιτυγχάνουμε προσθέτοντας κατά το βράσιμο λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ακόμα κι αν τις ξεχάσουμε για λίγη ώρα δεν θα διαλυθούν, δεν θα λιώσουν και θα κρατάνε το αρχικό σχήμα τους. Δεν το κάνουμε όταν βράζουμε πατάτες για πουρέ βέβαια!
Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει