Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Για να (μην) κάνεις πατάτα

Πώς θα διασφαλίσεις ότι δεν θα λιώσουν οι πατάτες ενώ τις βράζεις; Ένα tip από τη food blogger Αγγελική Κοντού.


Γεωργία Κοντού

Όταν βράζουμε πατάτες και θέλουμε να διατηρήσουν το σχήμα τους και να μη λιώσουν, το επιτυγχάνουμε προσθέτοντας κατά το βράσιμο λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ακόμα κι αν τις ξεχάσουμε για λίγη ώρα δεν θα διαλυθούν, δεν θα λιώσουν και θα κρατάνε το αρχικό σχήμα τους. Δεν το κάνουμε όταν βράζουμε πατάτες για πουρέ βέβαια!

Πηγή: Νηστικό αρκούδι δε χορεύει

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραγανό κοτόπουλο Primavera σε ένα σκεύος

Εύκολη και πεντανόστιμη ανοιξιάτικη συνταγή με κοτόπουλο και λαχανικά εποχής

Ακριβώς όταν νομίζατε ότι τα ζυμαρικά primavera ήταν ο βασιλιάς του φαγητού άνεσης της άνοιξης, εμείς σας προτείνουμε αυτό το primavera κοτόπουλου με ένα τηγάνι.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φράουλα + λεμονάδα +βότκα = βουτιά στον παράδεισο

Καλωσόρισε το καλοκαίρι με ένα θεσπέσιο κοκτέιλ

Ψάχνετε για ένα εύκολο, εντυπωσιακό κοκτέιλ αυτό το καλοκαίρι; Μην ψάξετε πέρα από αυτές τις πολυεπίπεδες σταγόνες λεμονάδας ombre. Απογειώνουν την ιδέα πίσω από τα κλασικά αγαπημένα ποτά όπως οι παγωμένες μαργαρίτες και τα daiquiris φράουλα στο επόμενο επίπεδο με πολύχρωμες, φωτεινές στρώσεις.

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Μπορώ να αντικαταστήσω εντελώς το conditioner με μια μάσκα μαλλιών;

Πότε μπορείς να σταματήσεις τη χρήση conditioner, αντικαθιστώντας το με ένα πιο δραστικό προϊόν όπως οι μάσκες μαλλιών;

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

11 σημάδια ότι πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες

Πόσο συχνά βάζεις τον εαυτό σου πρώτο;