4 μύθοι για τον αυνανισμό...

...καταρρίπτονται από νέες επιστημονικές έρευνες. Ανακάλυψέ τους! 

Μαρία Μυλωνά

1. Ο αυνανισμός έχει τα ίδια οφέλη για την υγεία που έχει το σεξ: Αντίθετα με τον αυνανισμό, η συνουσία παρέχει στους άνδρες οφέλη προστατευτικά για την υγεία, όπως την αρτηριακή πίεση, την καρδιά και την υγεία του προστάτη. Ωστόσο, οι επιστήμονες ακόμη δεν έχουν καταλήξει για ποιο λόγο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην εκσπερμάτιση που γίνεται στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και αυτήν που είναι αποτέλεσμα αυνανισμού.

2. Ο αυνανισμός είναι ακίνδυνος: Σίγουρα αποτελεί την ασφαλέστερη μορφή «σεξ». Ωστόσο, ο συχνός ή τραχύς αυνανισμός μπορεί να προκαλέσει μικρό ερεθισμό του δέρματος. Επίσης, η ισχυρή κάμψη του πέους, ενώ βρίσκεται σε στύση μπορεί να προκαλέσει ρήξη στους θαλάμους, οι οποίοι γεμίζουν με αίμα, μια σπάνια αλλά ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που ονομάζεται κάταγμα πέους.

3. Ο αυνανισμός αντικατοπτρίζει την ποιότητα της σχέσης: Ο πιο καταστροφικός μύθος σχετικά με τον ανδρικό αυνανισμό είναι πως αποτελεί σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση ενός άνδρα με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με έρευνα, πολλοί άνδρες αυνανίζονται όχι για τη «σεξουαλική ευχαρίστηση» που αποκομίζουν, αλλά γιατί είναι ένας τρόπος που ανακουφίζει από το στρες της δουλειάς και τα προβλήματα.

4. Ο αυνανισμός βλάπτει τη σεξουαλική ζωή: Ίσως πιστεύεις το αντίθετο, ωστόσο ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα, καθώς τον βοηθά να ανακαλύψει τι του αρέσει στο σεξ. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares