Skip to main content

SEX

Βαριέσαι να κάνεις σεξ; Να πώς θα βρεις χαμένη σου όρεξη!

Εμείς σου προτείνουμε 4 τρόπους να την βρεις – κι όλοι περνούν από το κρεβάτι σου.


Φύλλις Νικολάου

Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μία σχέση είναι η καθημερινή τριβή και η ρουτίνα. Η οικειότητα και η άνεση που αποκτάς με τον σύντροφό σου έχει ως αποτέλεσμα να μην έχεις πάντα όρεξη για σεξ. Με το πέρασμα του χρόνου, ο ερωτισμός και το πάθος «ξεθωριάζει»  καθώς τα περισσότερα ζευγάρια αναπτύσσουν μία πιο φιλική σχέση Τι σημαίνει αυτό; Ότι, σταδιακά, βλέπεις το σεξ περισσότερο σαν αγγαρεία και όχι ως απόλαυση.  Αν, λοιπόν, βαρέθηκες την ίδια δοκιμασμένη (σεξουαλική) συνταγή, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και κάνε την ερωτική ζωή σου λίγο πιο πιπεράτη.

Βάλε φαντασία. Αφιέρωσε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για να σκεφτείς τον σύντροφο σου και τις κοινές ερωτικές επιδόσεις σας. Θυμήσου τις εποχές που πρωταγωνιστούσε στις ερωτικές φαντασιώσεις σου. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, προσπάθησε να θυμηθείς το υπέροχο, καυτό σεξ που κάνατε στις πρώτες κοινές διακοπές σας. «Η ονειροπόληση και οι φαντασιώσεις στις οποίες σκέφτεσαι ότι απολαμβάνεις την ερωτική πράξη, λειτουργούν άκρως διεγερτικά με αποτέλεσμα να εκτινάσσουν την λίμπιντό σου στα ύψη», τονίζει η M. Brandon.

Ζήσε μια περιπέτεια. Πρότεινε στον σύντροφό σου να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Σίγουρα υπάρχει μία στάση στο κάμα σούτρα που θέλει να δοκιμάσεις ή κάποιο μέρος στο οποίο δεν έχετε σκεφτεί ποτέ να κάνετε σεξ. Και μόνο το αίσθημα ανανέωσης που θα βιώσετε, θα αναστήσει την ερωτική διάθεσή σας.

Πάτα φρένο. Το γρήγορο, σχεδόν μηχανικό, σεξ δεν προσφέρει ιδιαίτερη απόλαυση. Είναι σαν να καταπίνεις το φαγητό σου αντί να το καταναλώνεις αργά ώστε να απολαμβάνεις τη γεύση και τη μυρωδιά κάθε μπουκιάς. Φρόντισε, λοιπόν, να διαθέτεις αρκετό χρόνο στην ερωτική πράξη. Ιδανικά, προσπάθησε να τριπλασιάσεις τη συνηθισμένη διάρκεια της επαφής, υποστηρίζουν οι σεξολόγοι.

Μίλα του βρώμικα. Σε γενικές γραμμές, τα άτομα που έχουν σχέση αντιμετωπίζουν την ερωτική πράξη τελείως διαφορετικά: ορισμένα θεωρούν ότι το σεξ εκφράζει την οικειότητα και το συναισθηματικό και ψυχικό δεσμό που νιώθουν για το έτερον τους ήμισυ, ενώ, άλλα θεωρούν ότι το βασικό ζητούμενο της συνεύρεσης είναι η κοινή σαρκική απόλαυση. Καλό θα ήταν να μοιράζεσαι τα ρομαντικά συναισθήματά σου εκτός …έδρας και να τα εκφράζεις στον σύντροφό σου σε ουδέτερα μέρη. Το σεξ δεν αποτελεί απαραίτητα τη φυσική έκφραση των ρομαντικών συναισθημάτων που τρέφετε ο ένας για τον άλλο. Όταν είσαι μαζί του στην κρεβατοκάμαρα, μοιράσου μαζί του τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και επιθυμίες σου. Το σεξ, άλλωστε, μοιάζει πολύ με τον χορό: απαιτεί συνεργασία, διαπραγμάτευση και πολύ πειραματισμό προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό και ιδανικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος