Αυτή είναι η μέρα που υπόσχεται την ιδανική κορύφωση

Είναι μία συγκεκριμένη κάθε μήνα...

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εάν το κεφάλαιο «Οργασμός» σε απασχολεί, εάν είναι μια αίσθηση που αναζητάς διακαώς αλλά δεν τη βρίσκεις, και επίσης εάν το σεξ δεν αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς σου, γιατί να μην αυξήσεις τις πιθανότητες; 

Πώς; Μαθαίνοντας ότι για εμάς τις γυναίκες υπάρχει μία συγκεκριμένη μέρα του μήνα που εκτινάσσει τις πιθανότητες σου να αγγίξεις τον έβδομο ουρανό. 

Δεν στα γράφω αυτά πιστεύοντας ότι ο οργασμός στο σεξ πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Φυσικά και μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ερωτική συνεύρεση ακόμη κι αν προκύψει κορύφωση.

Ο οργασμός δεν πρέπει να μας γίνεται άγχος. Γιατί τότε είναι που δεν θα τον συναντήσουμε ποτέ.

Από την άλλη, θα μου πεις, και δικαιολογημένα: Δηλαδή, μου προτείνεις να κάνω σεξ κοιτώντας την ατζέντα μου; Ξενερώνεις και μόνο που το σκέφτεσαι.

Εάν όμως υποφέρεις από την έλλειψη του οργασμού και πλέον σου έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι υπάρχει μία μέρα του μήνα που σου δίνει τις περισσότερες πιθανότητες να... πιάσεις το τζόκερ.

Και αυτή είναι η 14η μέρα του κύκλου σου!

Τι συμβαίνει τότε;
Σύμφωνα με έρευνες, περίπου 2 βδομάδες μέσα στον κύκλο, η κλειτορίδα δεν είναι η ίδια, μεγαλώνει κατά 20%. Επίσης, είναι η περίοδος που γίνεται η ωορρηξία και το σώμα σου πεθαίνει για σεξ. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι ο οργασμός είναι πολύ, μα πολύ κοντά.
 

Ατζέντα; Ατζέντα, γιατί όχι; About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares