Skip to main content

SEX

Αυτή η ιστορία θα σε πείσει να κάνεις σεξ κάθε μέρα

Άσε τα "είμαι κουρασμένη" και συμφώνησέ το με τον καλό σου, απόψε κιόλας.



Τον πρώτο καιρό μιας σχέσης, είναι το λιγότερο αναμενόμενο το σεξ να είναι πολύ. Δε χορταίνεις τον άλλον, θες να τον γνωρίσεις, να τον μυρίσεις, να, να, να.

Όσο ο καιρός περνάει, όμως, και μπορεί να μπαίνει η συμβίωση στη μέση, ο ενθουσιασμός φεύγει, η συντροφικότητα έρχεται και εκεί το σεξ ίσως μένει λίγο παραπονεμένο. 1 φορά την εβδομάδα είναι καλά, μπορεί να σκέφτεσαι, αλλά είναι όντως; Μια ιστορία που διαβάσαμε στο Prevention μας κάνει να απαντήσουμε: όχι.

Μια γυναίκα, λοιπόν, η Megan, αναφέρει ότι άκουσε σε μια εκπομπή για το πως το σεξ κάθε μέρα, για 60 μέρες, άλλαξε προς το καλύτερο τη ζωή ενός ζευγαριού. Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να το δοκιμάσει κι αυτή. Μέχρι τότε έκανε σεξ με τον άντρα της, περίπου 1 φορά την εβδομάδα, λόγω υποχρεώσεων και παιδιών. Επίσης, η ίδια λόγω θεραπευτικής αγωγής δεν είχε μεγάλη επιθυμία για σεξ. 

Δοκίμασε, λοιπόν, αυτό το challenge. Μέσα σε λίγες μέρες, αναφέρει ότι είδε διαφορά στη διάθεση του άντρα της. Είδε ότι δεν αγχωνόταν τόσο για καθημερινά θέματα και επίσης η μεταξύ τους σχέση έγινε πολύ πιο δυνατή. Η ίδια ένιωθε ότι η λίμπιντό της ανέβαινε. Επίσης, αναφέρει ότι μετά από κάποιες μέρες, κοίταγε ζευγάρια και έλεγε από μέσα της "εμείς κάνουμε περισσότερο σεξ από εσάς". 

Όπως αναφέρει, μετά το πέρας των 60 ημερών, δεν αποφάσισαν να σταματήσουν το καθημερινό σεξ. Έβαλαν τους κανόνες τους - πχ να μην κάνουν όταν είναι αδιάθετη, άρρωστοι- και συνεχίζουν. Είναι 15 χρόνια μαζί, και εδώ και 5 μήνες κάνουν σεξ κάθε μέρα. Και τους βγαίνει σε καλό.

Κι εδώ που τα λέμε... γιατί να μη τους βγει σε καλό; Για σκέψου...

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ