Αυτή η ιστορία θα σε πείσει να κάνεις σεξ κάθε μέρα

Άσε τα "είμαι κουρασμένη" και συμφώνησέ το με τον καλό σου, απόψε κιόλας.

Allyou Team

Τον πρώτο καιρό μιας σχέσης, είναι το λιγότερο αναμενόμενο το σεξ να είναι πολύ. Δε χορταίνεις τον άλλον, θες να τον γνωρίσεις, να τον μυρίσεις, να, να, να.

Όσο ο καιρός περνάει, όμως, και μπορεί να μπαίνει η συμβίωση στη μέση, ο ενθουσιασμός φεύγει, η συντροφικότητα έρχεται και εκεί το σεξ ίσως μένει λίγο παραπονεμένο. 1 φορά την εβδομάδα είναι καλά, μπορεί να σκέφτεσαι, αλλά είναι όντως; Μια ιστορία που διαβάσαμε στο Prevention μας κάνει να απαντήσουμε: όχι.

Μια γυναίκα, λοιπόν, η Megan, αναφέρει ότι άκουσε σε μια εκπομπή για το πως το σεξ κάθε μέρα, για 60 μέρες, άλλαξε προς το καλύτερο τη ζωή ενός ζευγαριού. Σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να το δοκιμάσει κι αυτή. Μέχρι τότε έκανε σεξ με τον άντρα της, περίπου 1 φορά την εβδομάδα, λόγω υποχρεώσεων και παιδιών. Επίσης, η ίδια λόγω θεραπευτικής αγωγής δεν είχε μεγάλη επιθυμία για σεξ. 

Δοκίμασε, λοιπόν, αυτό το challenge. Μέσα σε λίγες μέρες, αναφέρει ότι είδε διαφορά στη διάθεση του άντρα της. Είδε ότι δεν αγχωνόταν τόσο για καθημερινά θέματα και επίσης η μεταξύ τους σχέση έγινε πολύ πιο δυνατή. Η ίδια ένιωθε ότι η λίμπιντό της ανέβαινε. Επίσης, αναφέρει ότι μετά από κάποιες μέρες, κοίταγε ζευγάρια και έλεγε από μέσα της "εμείς κάνουμε περισσότερο σεξ από εσάς". 

Όπως αναφέρει, μετά το πέρας των 60 ημερών, δεν αποφάσισαν να σταματήσουν το καθημερινό σεξ. Έβαλαν τους κανόνες τους - πχ να μην κάνουν όταν είναι αδιάθετη, άρρωστοι- και συνεχίζουν. Είναι 15 χρόνια μαζί, και εδώ και 5 μήνες κάνουν σεξ κάθε μέρα. Και τους βγαίνει σε καλό.

Κι εδώ που τα λέμε... γιατί να μη τους βγει σε καλό; Για σκέψου...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares