«Δεν με ξέρεις, δεν σε ξέρω»

...και άλλες 6 σεξουαλικές προτιμήσεις των Ελλήνων

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Τα βλέπεις στις ταινίες και σκέφτεσαι Αχ, να ήμουν στη θέση της πρωταγωνίστριας! Σκεπάζεσαι με τη φλις κουβερτούλα σου στον καναπέ και συνεχίζεις να παρακολουθείς, ζώντας στην άγνοιά σου.

Γιατί για να ζήσεις έντονες σεξουαλικές στιγμές, δεν χρειάζεται να πρωταγωνιστείς σε ταινία με πολλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Αρκεί να το θέλεις και να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου.

Σεξ σε δημόσιο χώρο. Φτηνά ξενοδοχεία. Ανταλλαγή συντρόφων. 

Ναι, είναι μερικά μόνο από τα βίτσια που μοιράζονται πολλά ζευγάρια της διπλανής πόρτας. 

Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, στην οποία συμμετείχαν 2.000 ζευγάρια: 

8 στους 10 τραβάνε βίντεο τη συνεύρεσή τους και παρακολουθούν τακτικά πορνό. Το δεύτερο προφανώς για να δουν τι κάνουν οι συνάδελφοι πορνοστάρ. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.  

Το 75% των γυναικών και το 25% των ανδρών φορούν σέξι εσώρουχα. Οκ, δεν βγάζουν τσάμπα οι εταιρείες εσωρούχων τόση δαντέλα, δέρμα και στρας. Κάποιοι τα φοράνε. 

6 στους 10 λένε ότι τους αρέσει να διαβάζουν ερωτικές ιστορίες. Κάτι σε Βίπερ Νόρα ή μήπως Ντε Σαντ και Εμπειρίκος; Πάντως, το ότι ο κόσμος διαβάζει είναι καλό. Και ότι κάνει σεξ, και αυτό καλό είναι.

4 στους 10 προτιμάει το παρακινδυνευμένο κάνοντας σεξ σε δημόσιο χώρο. Και καλά, η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου έχει αναστενάξει, αλλά και στο πάρκο, βρε παιδιά; Δεν θα πουντιάσετε; 

1 στους 3 επιλέγει τα φτηνά ξενοδοχεία. Είναι οικονομικοί οι λόγοι, οι χώροι είναι φιλικά προσκείμενοι προς τα παράνομα ζευγάρια ή μήπως η όλη ατμόσφαιρα εμπνέει για πιο κίνκι καταστάσεις; 

1 στους 5 αγαπά να παίζει την αλλαγή ρόλων. Το κλασικό, δύο άγνωστοι που συναντιούνται για πρώτη φορά και εννοείται ότι ποθεί τρελά ο ένας τον άλλον από την πρώτη, φλογερή ματιά. Όσκαρ σεναρίου. 

Το 10% ψηφίζει swinging, και όχι δεν είναι το σεξ σε κούνια, είναι η ανταλλαγή συντρόφων. Κούνια που σε κούναγε. Βλέπεις τι κάνει ο κόσμος; Και εσύ εκεί, με την κουβερτούλα σου. Α, συγνώμη, δεν ήξερα τι φοράς από κάτω. 
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares