Skip to main content

SEX

Ανέβασε τη λίμπιντο στα ύψη, με αυτά τα μυστικά love potions!

Προβλέπεται καυτός χειμώνας.



Αν θέλεις να κάνεις πιο "πικάντικη" την ερωτική σου ζωή, τότε αυτό το θέμα είναι ό,τι χρειάζεσαι!

Θυμάσαι τον Καζανόβα, το φημισμένο εραστή; Ο ίδιος ήταν υποστηρικτής πολλών φυσικών αφροδισιακών, που βοηθούσαν την ερωτική του δραστηριότητα. Μετά από μελέτη και έρευνα, σου παρουσιάζω μερικά μυστικά ερεθιστικά, που μπορείς να βάλεις και εσύ στη διατροφή σου, για να αποπλανήσεις το σύντροφο σου. 

* Οι τροφές που θα σου φτιάξουν την (ερωτική) διάθεση: Όλοι γνωρίζουν για τη σχέση μεταξύ στρειδιών και αγάπης. Ακόμα και ο Καζανόβα έτρωγε αυτά τα μαλάκια καθημερινά για να ενισχύσει το ερωτικό του ταλέντο. Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την τροφή; Τα σπάνια αμινοξέα, που προκαλούν την αύξηση συγκεκριμένων ορμονών. Επίσης, τα πικάντικα φαγητά, όπως οι πιπεριές τσίλι, απελευθερώνουν ενδορφίνες, τις υπεύθυνες για την καλή σου διάθεση ουσίες. Για μια ακόμα πιο... ανεβασμένη λίμπιντο, δοκίμασε τις φράουλες, φρούτο πλούσιο σε βιταμίνη C, που βοηθάει τη ροή του αίματος σε όλα τα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένης και της ευαίσθητης περιοχής. Φυσικά, μην ξεχνάς το top ερεθιστικό, που δεν είναι άλλο από τη σοκολάτα. Ο συνδυασμός των δυο, είναι αναμφίβολα ένα σούπερ σεξουαλικό τονωτικό.

* Τα σέξι ροφήματα: Η καφεΐνη προκαλεί διέγερση και ακόμα και μια κούπα καφέ με μερικές σταγόνες λικέρ ή ποτού, είναι το εισιτήριο για να φτάσεις στην κορυφή. Σκέψου μόνο, ότι σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες που πίνουν ένα μόλις ποτήρι κόκκινο κρασί, εμφανίζουν υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής επιθυμίας. 

* Τα αρώματα της αποπλάνησης: Ορισμένα αρώματα πυροδοτούν τις αισθήσεις. Προτίμησε κανέλα, λεβάντα ή βανίλια για το χώρο και έλαιο τριαντάφυλλου ή σανταλόξυλου κατά τη διάρκεια ενός ζεστού μπάνιου. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ