Πώς να γίνω καλύτερη στο κρεβάτι

"Τι κόλπα να του κάνω;" Οι άντρες μάς αποκαλύπτουν... 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Δε σου κρύβω πως οι άντρες δε συνηθίζουν να μιλούν ελεύθερα για τα συναισθήματα τους.  Έπιασα όμως μερικούς και κάνοντας την έρευνα μου, έμαθα τους ήχους, τις κινήσεις και τις εκπλήξεις που περιμένουν από εσένα στο κρεβάτι. 

Αναρωτιέσαι λοιπόν τι κόλπα να του κάνεις;  Αν αναρωτιέσαι πώς να γίνεις καλύτερη στο κρεβάτι, μήπως πρέπει να είσαι περισσότερο ή λιγότερο επιθετική, ναζιάρα, γατούλα ή αγία, σε διαβεβαιώνω ότι εκείνοι έχουν μεγαλύτερη ανασφάλεια στην πράξη. 

Ας δούμε όμως τι σκέφτεται ένας άντρας και ίσως ντρέπεται να στο ζητήσει:

1. «Κάνε με να νιώσω Mr Perfect».

Εκτός από τη σεξουαλική πράξη, οι άντρες θέλουν την επιβεβαίωση της μοναδικότητας τους. Πες του το λοιπόν, να ησυχάσει!

2. «Θέλω να βλέπω το ρυθμό του σώματος σου».

Οι άντρες είναι τύποι οπτικοί, που σημαίνει, πως δε θέλουν να χάνουν στιγμή από τις κινήσεις του σώματος σου. Επίσης, γοητεύονται να διαλέγεις τη σωστή στάση, που θα αναδείξει τις καμπύλες σου. 

3. «Σεξ τώρα».

Οι εκπλήξεις είναι γι' αυτούς κάτι σαν έκρηξη συναισθημάτων, γιατί τους ανεβάζουν στα ύψη. Νιώθεις ότι θέλει πολύ; Νιώθεις ότι είναι έτοιμος για όλα; Μην περιμένεις να επιστρέψετε στο σπίτι. Το σε σε εξωτερικούς χώρους λειτουργεί αφροδισιακά. 

5. «Μίλα μου βρώμικα».

Δεν εννοούν να αλλάξεις χαρακτήρα με το ζόρι, αλλά να ξέρεις πως κάθε λέξη που ξεστομίζεις, είναι τόσο ερεθιστική και ικανοποιεί τον αντρικό εγωισμό. Θέλει να ακούει ότι σου χαρίζει ανεπανάληπτη εμπειρία.

6. «Boyz want noise».

Εκτός από τις... βρώμικες λέξεις, ακόμα και η ανάσα σου αποκαλύπτει το πόσο πολύ τον ποθείς.

7. «Κάνε με ότι θες».

Μπορεί αναμφισβήτητα να είναι οι κυνηγοί, αλλά στην πραγματικότητα τους αρέσει όταν μια γυναίκα παίρνει έστω και για λίγο πρωτοβουλία και έχει το πάνω χέρι την ώρα της πράξης. Ακινητοποίησε τον και θα με θυμηθείς! 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares