Skip to main content

SEX

Εσύ πόσο άνετη είσαι κατά τη σεξουαλική επαφή; Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που "μειώνουν" την απόλαυση!

Κάνε zoom στα σωστά σημεία.Η σεξουαλική σου ζωή μεταμορφώθηκε από καυτό, ερωτικό παιχνίδι σε περιστασιακή αναλαμπή και δεν μπορείς να καταλάβεις τι φταίει. Δεν είσαι η μόνη. Πολλά ζευγάρια βιώνουν το ίδιο πρόβλημα και αναζητούν την πηγή του κακού, αφού χάνουν την αρχική τους διάθεση για sex. Περνάει η σχέση σας κρίση;

Η βελτίωση της σεξουαλικής ζωής σας σημαίνει να εστιάσετε και οι δυο σε σημεία που ξεπερνούν τη σωματική επαφή. Η πράξη αυτή είναι περισσότερο διαπροσωπική στο πλαίσιο της σχέσης που έχετε αναπτύξει. Εκτός όμως από αυτά, η άποψή σου για το σεξ και τα συναισθήματα σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ερωτικής επαφής. 

Πώς λοιπόν να διατηρήσεις το ηθικό ακμαίο; 

1. Οι αναστολές. Η εμπειρία του σεξ σχετίζεται με τη διέγερση και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Από αυτή την άποψη, το λάθος του άντρα βρίσκεται στη βιασύνη του να φτάσει στον οργασμό. Από την μεριά σου, δεν απελευθερώνεσαι ώστε να αισθανθείς την απόλυτη διέγερση. Οι αναστολές είναι, εν ολίγοις, από τα μεγαλύτερα εμπόδια. 

2. Τα προβλήματα στη σχέση. Το σεξ είναι η έκφραση της ίδιας της σχέσης. Η μοναδική επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας δε θα πρέπει να διακόπτεται από κανέναν παράγοντα. Όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ως προς την οικειότητα ή την επικοινωνία σας, τότε αυτή η κατάσταση εκφράζεται πρακτικά στο σεξουαλικό επίπεδο. Για μια υγιή σεξουαλική ζωή, λύσε τα ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα και ανέπτυξε εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

3. Η άνεση που αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Αυτό είναι ένα ζωτικής σημασίας θέμα, διότι όσο πιο άβολα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου και το σώμα σου, τόσο πιο ανέκφραστη και απρόσιτη γίνεσαι. Διώξε τις ντροπές και απελευθερώσου!

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ