Skip to main content

SEX

Εσύ πόσο άνετη είσαι κατά τη σεξουαλική επαφή; Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που "μειώνουν" την απόλαυση!

Κάνε zoom στα σωστά σημεία.



Η σεξουαλική σου ζωή μεταμορφώθηκε από καυτό, ερωτικό παιχνίδι σε περιστασιακή αναλαμπή και δεν μπορείς να καταλάβεις τι φταίει. Δεν είσαι η μόνη. Πολλά ζευγάρια βιώνουν το ίδιο πρόβλημα και αναζητούν την πηγή του κακού, αφού χάνουν την αρχική τους διάθεση για sex. Περνάει η σχέση σας κρίση;

Η βελτίωση της σεξουαλικής ζωής σας σημαίνει να εστιάσετε και οι δυο σε σημεία που ξεπερνούν τη σωματική επαφή. Η πράξη αυτή είναι περισσότερο διαπροσωπική στο πλαίσιο της σχέσης που έχετε αναπτύξει. Εκτός όμως από αυτά, η άποψή σου για το σεξ και τα συναισθήματα σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ερωτικής επαφής. 

Πώς λοιπόν να διατηρήσεις το ηθικό ακμαίο; 

1. Οι αναστολές. Η εμπειρία του σεξ σχετίζεται με τη διέγερση και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Από αυτή την άποψη, το λάθος του άντρα βρίσκεται στη βιασύνη του να φτάσει στον οργασμό. Από την μεριά σου, δεν απελευθερώνεσαι ώστε να αισθανθείς την απόλυτη διέγερση. Οι αναστολές είναι, εν ολίγοις, από τα μεγαλύτερα εμπόδια. 

2. Τα προβλήματα στη σχέση. Το σεξ είναι η έκφραση της ίδιας της σχέσης. Η μοναδική επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ σας δε θα πρέπει να διακόπτεται από κανέναν παράγοντα. Όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα ως προς την οικειότητα ή την επικοινωνία σας, τότε αυτή η κατάσταση εκφράζεται πρακτικά στο σεξουαλικό επίπεδο. Για μια υγιή σεξουαλική ζωή, λύσε τα ζητήματα που σας απασχολούν άμεσα και ανέπτυξε εμπιστοσύνη μεταξύ σας.

3. Η άνεση που αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Αυτό είναι ένα ζωτικής σημασίας θέμα, διότι όσο πιο άβολα αισθάνεσαι με τον εαυτό σου και το σώμα σου, τόσο πιο ανέκφραστη και απρόσιτη γίνεσαι. Διώξε τις ντροπές και απελευθερώσου!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.