Skip to main content

SEX

4 couple goals που αξίζει να βάλεις

Γράφοντας την πιο σέξι λίστα επιθυμιών



Λίστα για την καριέρα σου έφτιαξες. Λίστα με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τη διευθέτησή τους έκανες. Λίστα για τις εξόδους με τις κολλητές, έτοιμη και αυτή. 

Λίστα επιθυμιών για τη σχέση σου γιατί δεν κάνεις; Μήπως θεωρείς ότι εάν θελήσεις κάτι πολύ, και το υποσχεθείς ή το καταγράψεις, θα ματιαστεί; Οκ, πάμε παρακάτω.

Η λίστα των σχεσικών επιθυμιών δεν είναι τόσο ρηχή όσο η λίστα του σούπερ μάρκετ. Σίγουρα όμως είναι εξίσου απαραίτητη αν θες να προσφέρεις στη σχέση σου τροφή και να μην την αφήνεις να λιμοκτονεί.

Εγώ θα σου δώσω 4 παραδείγματα για couple goals της νέας χρονιάς, και εσύ εννοείται ότι θα συμπληρώσεις/φανταστείς/γράψεις τα δικά σας. Φέτος: 
1. Θα πάμε ένα ταξίδι μόνο εγώ κι εσύ - από Τρίκαλα Κορινθίας μέχρι Μαλδίβες, αρκεί να είστε μόνοι.

2. Θα κάνουμε πραγματικότητα την πιο κρυφή μας φαντασίωση- τη δική σου και τη δική μου, γιατί μάλλον είναι διαφορετικές.

3. Θα κάνουμε σεξ οποιαδήποτε στιγμή θελήσουμε. Όχι στο πάρκο με τις πάπιες φέτος. 

4. Θα περάσουμε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο κλεισμένοι στο σπίτι, δοκιμάζοντας τις αντοχές μας στο σεξ. Sex-marathon, με ολιγόλεπτα διαλείμματα για φαγητό, χωρίς να απαντάμε σε τηλέφωνα και κουδούνια.  

Προσοχή: Ξεκίνα εσύ τη λίστα και όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, πρότεινέ του να τη συμπληρώσετε μαζί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γράφετε για πολλή ώρα, είναι σίγουρο. Εξάλλου η λίστα θα είναι στο κομοδίνο και θα ανανεώνεται συνεχώς.  

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.