Ανακάλυψε τη sexy πλευρά σου, έξω από την κρεβατοκάμαρα!

No sex involved.  

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αν έχεις διαβάσει τα άρθρα μου, θα δεις ότι έχω μια λατρεία στις μεθόδους που χρησιμοποιούν τα ζευγάρια -και κυρίως εμείς οι γυναίκες- ώστε να αναπτύξουμε και να διατηρήσουμε μια μακροχρόνια σχέση. Το ερώτημα που μου γεννήθηκε αυτή τη φορά είναι το παρακάτω: Ποιο είναι το πιο sexy πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, για να αναζωογονήσει τη σχέση της; 

Ξεφεύγοντας λίγο από τα όρια της σεξουαλικής επαφής και της κρεβατοκάμαρας, ανακάλυψα πως υπάρχουν τρόποι να ανανεωθεί κανείς ερωτικά, ενισχύοντας τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και τη σχέση με θετική ενέργεια. 

Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που φορτίζει τις μπαταρίες σου, η φροντίδα για τον εαυτό σου και την προσωπική σου ευτυχία βάζοντας σε προτεραιότητα το χρόνο που αφιερώνεις για αυτό το σκοπό εβδομαδιαίως, είναι από τα πιο σπουδαία πράγματα που μπορείς να πετύχεις στην ερωτική σου ζωή. 

Με λίγα λόγια, self–care is sexy! Αν απολαμβάνεις το μασάζ, το γυμναστήριο, το διαλογισμό, τις ταινίες στο σινεμά, τη δημιουργική δουλειά, τότε το «κάνε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σου» πρέπει να γίνει το επόμενο motto σας, αφού έτσι θα διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργεια μεταξύ σας και θα μειώσετε την πιθανότητα συγκρούσεων. 

Πώς εξηγείται αυτό; Τα χαμηλότερα επίπεδα κορτιζόλης -ορμόνης που σχετίζεται με το στρες- στο σώμα σου σε καθιστούν χαρούμενη, έτοιμη να απολαύσεις καθετί γύρω σου και να επικεντρωθείς στη βελτίωση της σεξουαλικής σου ζωής. 

Έτσι, αν ψάχνεις μια ποιοτικότερη συντροφική ζωή, ρίξε μια ματιά στις καθημερινές σου συνήθειες. Ποια από αυτές μπορεί να (ξανά) γίνει προτεραιότητα και να σε κάνει και πάλι χαρούμενη; Τι είναι αυτό που πραγματικά λαχταρά η καρδιά σου; Just do it!  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares