Πώς το μαγείρεμα αναβαθμίζει το σεξ που (δεν) κάνεις

Μάντεψε ποιος πρέπει να βάλει ποδιά σήμερα.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Δεν θα σου μιλήσω για αφροδισιακές τροφές. Δεν θα σου πω για το τι υλικά να βάζεις στην κουζίνα σου για να γίνεται η κρεβατοκάμαρα πιο ενδιαφέρουσα.

Θα σου πω όμως κάτι που αξίζει να διαβάσει και ο καλός σου.

Που δεν σηκώνει το χέρι του να πάρει το ποτήρι να το βάλει στον νεροχύτη.

Που δεν λέει να βάλει ένα πλυντήριο πιάτων. Πόσο δύσκολο είναι;

Που η μαγειρική του δεινότητα εξαντλείται στο τοστ γαλοπούλα-τυρί.

Που το βράδυ, όταν εσύ (που εννοείται τα έχεις κάνει όλα και συμφέρεις) πέφτεις πτώμα στο κρεβάτι σού ζητάει και σεξ. 

Έξαλλη είμαι, το βλέπεις. Γιατί οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ένα απλό πράγμα: Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνες. Πρέπει να βοηθάνε κι εκείνοι στις δουλειές του σπιτιού. Χωρίς γκρίνια. Τι κι αν έχουν μάθει αλλιώς από τη μάνα τους; Τα πάντα αλλάζουν αρκεί να το θες. 

Και επιπλέον, μια γυναίκα πιο ξεκούραστη, πιο ήρεμη, που νιώθει ότι ο σύντροφός της είναι εκεί και μοιράζεται τα πάντα, σίγουρα θα είναι μια γυναίκα με περισσότερη όρεξη στο σεξ. 

Αυτό ακριβώς λέει μια έρευνα που έγινε από καναδικό πανεπιστήμιο. Όταν ο άντρας βοηθάει στα οικιακά, το σεξ είναι πολύ καλύτερο σε σύγκριση με τα ζευγάρια που δεν μοιράζονται τις δουλειές τους σπιτιού και τις επιβαρύνεται αποκλειστικά η γυναίκα. 

Θα ζητήσω όμως συγγνώμη από τους ερευνητές γιατί, να, δεν χρειαζόμασταν μία έρευνα να μας το πει. Γιατί και εμείς θέλουμε σεξ, το έχουμε ανάγκη, μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα, μας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό μας. 

Αλλά όλα αυτά καλό είναι να μην τα μοιραζόμαστε μόνο μεταξύ μας. Ας τα συζητάμε και με τον καλό μας. Πριν ή μετά το σεξ. (όχι πάντως κατά τη διάρκεια). 
 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares