3 λόγοι να βάλεις τις Απόκριες στο... κρεβάτι

Το μασκάρεμα μπορεί να απογειώσει τη σεξουαλική σας ζωή. 

Allyou Team

Απόκριες, λοιπόν! Βρήκες μια ωραία στολή, πέρασες καλά, και μεταξύ άλλων παρατήρησες ότι με τον καλό σου σα να... άναψαν τα αίματα. Και ξέρεις κάτι; Δεν είναι ιδέα σου. Μπορεί να έχεις ντυθεί το πιο περίεργο πράγμα του κόσμου, όμως για εκείνον είναι ενδιαφέρον. Όπως είναι και για σένα, παραδέξου το. Μια άλλη εικόνα, μια κάποιο είδους περίεργη ελευθερία... 

Ξεκίνα με αυτές τις σκέψεις, και συνέχισε με το να αναρωτηθείς σοβαρά μήπως τελικά πρέπει οι Απόκριες να είναι συχνότερες στο σεξουαλικό σου μενού. Και, φυσικά, εννοούμε το role play το οποίο:

- Σας φέρνει πιο κοντά
Όσα ζευγάρια μιλάνε ανοιχτά για φαντασιώσεις, συναισθήματα και επιθυμίες, έχουν πιο δυνατές σχέσεις. Ξέρεις γιατί; Γιατί και τα δύο μέρη ξέρουν πως είναι κάπου που μπορούν να εμπιστευτούν και είναι ο εαυτός τους.

- Αυξάνει την αυτοπεποίθηση
Κανείς δε ξέρει ότι χτες βράδυ ήσουν γιατρός και έσωσες έναν ασθενή με τις υπηρεσίες σου. Εσύ (κι εκείνος) ωστόσο το ξέρεις και αυτή η αυτοπεποίθηση σε ακολουθεί και την επόμενη μέρα.

- Κάνει τη σχέση πιο ενδιαφέρουσα
Ανυπομονείς για τον επόμενο ρόλο, για το τι θα συμβεί αυτή τη φορά μεταξύ σας. Ναι, το role play αναζωογονεί μια σχέση που έχει ρουτινιάσει στο σεξ. 
 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares