4 λόγοι που αρνείται το oral sex - AllYou.gr

Search

 

4 λόγοι που αρνείται το oral sex

Άντρες που δεν πέφτουν ποτέ χαμηλά

> SEX ::
15 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Αυτή τον έχει στο βρακί της. Το έχεις ακούσει. Αλλά δεν το ζεις. Ναι, για το στοματικό σεξ μιλάω, τι δεν καταλαβαίνεις;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί όταν μιλάμε για στοματικό, εννοούμε αυτό που κάνουμε εμείς και όχι αυτό που δεχόμαστε; Γιατί οι άντρες θεωρούν δεδομένο ότι θα το κάνεις, ενώ εσύ απλά ποντάρεις στην καλή σου τύχη για να στο κάνει;

Δεν είναι το στοματικό μια win to win κατάσταση; 

Και ενώ προσπαθείς να τον ωθήσεις προς το αιδοίο σου, είτε με διακριτικό τρόπο είτε με πρόστυχες προστακτικές, εκείνος αρνείται πεισματικά και μάλιστα ενοχλείται και από πάνω. Ωραίος τύπος.

Μπορεί να έχει τους λόγους του (δεν ξέρω γιατί δεν μας τους λέει, βέβαια):

1. Δεν ξέρει να το κάνει. 

Γιατί, δηλαδή, εσύ γεννήθηκες με τις οδηγίες χρήσης στο στόμα; Όποιος θέλει, μαθαίνει. Και για να μάθεις, απαιτείται εξάσκηση και επανάληψη. Προσπάθησε εσύ και εγώ είμαι εγώ για να σου πω εάν το πας καλά, μην αγχώνεσαι.

2. Είναι σιχασιάρης. 

Με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό τα έχεις φτιάξει, πες το μου. Γιατί αλλιώς να σιχαίνεται; Μήπως δεν πλένεσαι; Καμία δικαιολογία, απλά. 

3. Είναι ένα εγωκεντρικό γουρούνι.

Το μόνο που τον νοιάζει είναι να περνάει αυτός καλά. Το τι ευχαριστεί εσένα δεν μπορεί να απασχολήσει τα εκεφαλικά του κύτταρα. Χμ, δεν μου ακούγεται πολύ καλή περίπτωση. Μήπως να αραίωνες λίγο; 

4. Δεν του κάνεις στοματικό και σε εκβιάζει.

Κάνε μου για να σου κάνω. Οκ, κάπως δίκαιο ακούγεται. Δεν ξέρω, βρείτε τα. Αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη και μπείτε στο κρεβάτι για να περάσετε καλά.

Όχι άλλες σκέψεις, όχι άλλοι ενδοιασμοί, πράξεις μόνο.    
  

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!