Skip to main content

SEX

Sex-Education: Αυτό το σεμινάριο δεν θα θέλεις να το χάσεις με τίποτα!

Η Dr Ruth στην Ελλάδα.


Μαρία Μυλωνά

Τι είναι το σεξ για την ανθρωπότητα και την εξέλιξη; Aυτό εξετάζει το SEX EDUCATION, το πρόγραμμα σεμιναρίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και εκπαίδευσης στις ερωτικές σχέσεις που θα διεξαχθεί στo πλαίσιo του Erotic Art Festival 2014

Η υπεύθυνη της διοργάνωσης είναι η αγαπημένη μας sex editor Eιρήνη Χειρδάρη και το πρόγραμμα θα ανοίξει από την κορυφαία Αμερικανίδα σεξολόγο, τη γυναίκα που έμελλε να αλλάξει την ιστορία του σεξ, της σεξολογίας, των ταμπού και των ερωτικών σχέσεων: η Dr Ruth. 

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μέσα στον χώρο του φεστιβάλ, καταξιωμένοι σεξολόγοι, σεξοθεραπευτές, relationshipcoaches, σύμβουλοι σχέσεων, datingcoaches, επί 4 μέρες δίνουν διαλέξεις και θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό και τους δημοσιογράφους πάνω στα θέματα που αναλύουν

Στο τμήμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης θα μάθουμε σημαντικά πράγματα για την Ιστορία της Σεξολογίας, τα εγκεφαλικά συστήματα του έρωτα, το πάθος, πώς να απογειώσουμε την ερωτική μας ζωή, πώς γεννιούνται οι διαστροφές. Επίσης, θα μάθουμε τα πάντα για την σεξομανία, τον εθισμό στο πορνό, πώς να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τη παιδική πορνογραφία στο ίντερνετ, πώς να αναγνωρίζουμε τα σημάδια του sex trafficking και πώς να βοηθήσουμε στην εξάλειψη του στην χώρα μας. 

Στο τμήμα της εκπαίδευσης πάνω τις ερωτικές σχέσεις, θα μάθουμε όλη την Τέχνη της Αποπλάνησης, πώς πηγαίνουμε από τη κατάκτηση σε μια ευτυχισμένη σχέση, τι είναι η ερωτική σχέση και γιατί είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες σχέσεις της ζωής μας, πώς την κρατάμε ζωντανή, αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα των ερωτικών σχέσεων και πώς να τα αντιμετωπίζουμε.

Το SEX-EDUCATION απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που θέλουν να μάθουν ορθά τα πάντα γύρω από το σεξ και όσα προκύπτουν από αυτό, αλλά και σε επαγγελματίες (δημοσιογράφους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κλπ). Στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα δίνεται υπογεγραμμένο πιστοποιητικό παρακολούθησής του.

Η είσοδος στο SEΧ-EDUCATION δεν χρεώνεται, μπορείς να το παρακολουθήσεις με το απλό εισιτήριο το Erotic Art Festival. 

Που: Ολυμπιακός Πόλος Tae Kwondo 

 

Πότε: 19 έως 22 Δεκεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες: www.erotic-festival.com

Εμείς θα είμαστε εκεί. Εσύ θα το χάσεις; 

dr__ruth750.jpg

Dr Ruth 

eirini_xeirdari750.jpg

Ειρήνη Χειρδάρη 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.