Skip to main content

SEX

Desire on demand

Τα σώματα είναι εργαλεία σχεδιασμένα έτσι ώστε να ζουν και να αισθάνονται εκστατικά.



Βέβαια μετά πλακώνουν τα ψευδο – λογικά στόρυ του «μπα δεν». Δεν είμαι αρκετός, δεν θ αρέσω, το gap της ηλικίας, το οικονομικό στην μέση, το φύλο, είμαι gay, είμαι straight, δεν ξέρω μπορεί και bi, είναι πολύ νωρίς, πολύ αργά, άσε αύριο, δεν θυμάμαι και που έχω παρκάρει. Χιλιάδες παραμυθο- σάγκες που προβάρουμε στον xl φοβικό καθρέπτη.

Κυριακή απόγευμα με παρέα για καφέ. Straight και gay μπλεκόμαστε σε sex talks όπου ο θεός απέναντί μου μου πετάει το τούβλο στο κεφάλι:
«Eχω τελειώσει με το σεξ εγώ». 38 χρ. (που ποιός Bradley Cooper, σου λέω Vogue Homme ο τύπος). Τέλος. Πως το λένε; Κατεβάσαμε ρολά. Με ξέρανες φίλε (ξέρεις εσύ) μ αυτή σου την ατάκα. “Εγώ είμαι, συνεχίζει, ασεξουαλικός”. Καινούργιες ταμπέλες. Λέξεις εκσφενδονίζονται κι όποιον πάρει ο χάρος. Το ακούω γύρω μου συχνά τελευταία αυτό. «Ααααα κατάλαβα» απαντώ. «Dead εννοείς;»
sexymesa.png

Aσε το δέρμα, τους μυς, τους αδένες σου, τις νευρικές σου απολήξεις, στην μαγεία. κάλυψε κάθε εκατοστό σου με το magic που μέσα σ ένα σώμα ουρλιάζει. Άκου, και  τα υπόλοιπα άστα να τα κάνει εκείνο. ξέρει τέλειαααα κόλπα.

Β + Α= ΒΑ πάμε να δούμε τώρα πώς να ξεκολλήσεις:  Η αδράνεια σέρνεται όταν εσύ αφήνεσαι στην απάθεια όταν βυθίζεσαι στην ζώνη ασφαλείας σου.Και δεν μπορώ να πω, μπράβο σου, όχι μπράβο σου, τα καταφέρνεις άψογα να βγαίνεις εκτός φόρμας.
Εδώ δύο πράγματα σου χουν ξεφύγει και συμβαίνουν:
1) το προφανές ότι μετά από τόσα σέλφι σενάρια έχεις μια χαρά πείσει τον εαυτό σου ότι δεν σου χρειάζεται κι έτσι, voila δεν κάνεις πιά σεξ!
2) δεν χρησιμοποιείς τα ταλέντα σου μέσα στην προσωπική σου ζωή κι είσαι στον αυτόματο πιλότο – τουλάχιστον στο υψηλότερο level που απαιτείται για να προκαλέσεις σε μπρα ντε φερ τον εαυτό σου.

Υπάρχει ένα mantra που ακολουθώ στην ζωή μου. «Αν αυτό που κάθε φορά επιλέγεις δεν σε τρομάζει, δεν σε κάνει να τρέμεις κάθε φορά που το σκέφτεσαι, τότε δεν στοχεύεις αρκετά ψηλά». 

Οσοι κάνουμε γυμναστική -και ειδικότερα άρση βαρών- γνωρίζουμε απ τους trainer μας ότι πρέπει ν αλλάζουμε το πρόγραμμα κάθε έξι εβδομάδες. Είναι το σημείο όπου ακριβώς οι μύες έχουν προσαρμοστεί στην υπάρχουσα κατάσταση και δεν χρησιμοποιούν όλη τη δύναμή τους, κοινώς πάμε-ερχόμαστε στο gym και κοροιδευόμαστε.
Σκέψου το τώρα αυτό σε σχέση με το παζλ της ζωής σου. Σε ποιο κομμάτι της τα βάρη στον διαλτήρα σου έχουν χρόνια τώρα κίτρινο χρώμα (1.5 κιλά); Ενώ εργοστασιακά σωστά μας ήρθες για powersnatch κι επωλέ- ζετέ (επωμισμός κι εκτίναξη), το μάνιουαλ σου αυτό γράφει, εσύ παίζεις κατηγορία πετεινού. Αν δε έχεις νιώσει αυτήν την χαρακτηριστική βιασύνη της άγριας χαράς, αυτό το πέταγμα  που σου χαρίζει το σοκ του καινούργιου, της εξέλιξης δεν έχεις δει τίποτα ακόμα (απ τον εαυτό σου).

Όπως ακριβώς στο παράδειγμα της άρσης βαρών όταν αλλάζεις κλίμακα κιλών στην προσωπική σου ζωή, αναπτύσσεις νέους μυς.
Κι αυτό σε κάνει χαρούμενο. Period. Αυτόματα τότε μεταφέρεται σ’ όλα σου τα κύτταρα, σ’ όλο σου το σώμα το σύνθημα ότι απογειώνεσαι.
Μάθε να προπονείς τον εαυτό σου δημιουργικά, να τον «τεντώνεις» σαν λάστιχο και να πειραματίζεσαι με τα καινούργια αστραφτερά σου όρια. Τότε μόνο θα τον δεις να σου εκφράζει περισσότερα κομμάτια του από το ποιος πραγματικά είσαι. Και όχι μόνο. Θα τον χαζεύεις να τα εκθέτει υπερήφανος έξω και στον υπόλοιπο κόσμο.

Θα σου θυμίζω συνέχεια από εδώ, ότι η σεξουαλική σου ενέργεια είναι η κορυφαία δημιουργική ενέργεια. Υπόψιν ότι μπορείς να ζωντανέψεις τα «δημιουργικά πρότζεκτς» σου όταν πετυχαίνεις καλύτερους κατακλυσμιαίους οργασμούς.
Αν το πρωί αισθάνεσαι κολλημένος, παίξε με τον εαυτό σου, δώστου χρόνο όποτε μπορείς, αυνανίσου για 30 λεπτά. Χόρεψε γυμνός στο σπίτι. Οσοι έχουν το σπορ συνήθως δοκιμάζουν και μια 20λεπτη γιόγκα μετά το αυτοσεξ. Δουλεύει κάθε φορά. Και vice versa, μπορείς να κάνεις την σεξουαλική ενέργειά σου να μαρσάρει για σένα,να σε προλαβαίνει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει τις πρώτες φορές ν ασκήσεις δύναμη τέτοια ώστε να ξεκινήσεις εσύ τον κινητήρα με την ώθηση του «πεντάλ».
sexymesa1.jpg

Δεσμεύσου στην νέα σου συνήθεια και ξεκίνα. Δεν θα σου πάρει παραπάνω από 1-2 βδομάδες εστίασης και δύναμης της θέλησης ώσπου να αρχίσεις να βλέπεις διαφορές. Αν και απ την πρώτη φορά που θα βάλεις τα πράγματα σε κίνηση, το σώμα σου και η ψυχή σου θ αρχίσουν να αισθάνονται τα καλά της σεξουαλικής σου προπόνησης: Χαρά που χτυπάει ταβάνια, ευφορία, έμπνευση περισσότερη ομορφιά, όλο σου το σώμα να τεντώνεται και να δείχνει πιο λεπτό. 
Αλλοι βάζουν μπρος την καφετιέρα μόλις σηκωθούν απ το κρεβάτι κι άλλοι πατάνε το on στους οργασμούς. Μετά απ αυτό θα αισθάνεσαι σούπερ φορτισμένος, με την σεξουαλική σου ενέργεια μαζί σου όλη την μέρα. Κι όχι κάπου- κάπως, αλλού, στην νεκρή σου ζώνη. Είναι σημαντικό να είσαι σ επαφή με τον ερωτικό σου εαυτό. Είναι πολλοί εκείνοι που μου παραπονιούνται «Μα δεν μου την πέφτουν, δεν αρέσω». Ναι ο.κ αλλά για να γίνει αυτό προυπόθεση είναι να το φοράς, να το εκπέμπεις. Πως αλλιώς; Πως;

Είναι αυτό που διατύπωσε ο διάσημος συγγραφέας προσωπικής ανάπτυξης Napoleon Hill, σύμβουλος πολλών Αμερικανών προέδρων: «Η επιθυμία για σεξουαλική έκφραση είναι μακράν η ισχυρότερη και η πιο προωθητική απ όλη την γκάμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο όταν αυτή η λαχτάρα, αξιοποιηθεί και γίνει πράξη, που θα ξεπεράσει τα όρια της κοινής σωματικής ανάγκης, είναι ικανή να σε εκτινάξει στο στάτους της ιδιοφυίας » Pas mal, έτσι; 

Διαβάστε επίσης

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

SEX

Μαθήματα ανανέωσης ερωτικής συζυγικής ζωής (κι όχι μόνο)

Από ειδικούς με αφορμή το Sex life του Netflix

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ