Ένα φιλί σου μόνο φτάνει

Ο λόγος να φιλιόμαστε με πάθος

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Εάν σε ρωτούσα ποια πράξη θεωρείς την πλέον ερωτική, ποια θα μου απαντούσες; Το σεξ, τον αυνανισμό, την υλοποίηση φαντασιώσεων; Ή μήπως μερικά too hot φιλιά; 

Τα φιλιά σού ακούγονται κάπως ξενέρωτα; Κι όμως, ένα φιλί δοσμένο με πάθος και πολλά υποσχόμενο (ασχέτως εάν θα καταλήξει στην ερωτική πράξη ή όχι) αποτελεί το απόγειο του ερωτισμού. 

Και αυτό δεν ισχύει μόνο για μας τις γυναίκες, που μας λες και λίγο πιο ρομαντικές, αλλά και για τους άντρες, που οκ, δεν το περιμένεις και τόσο. 

Γιατί είμαι τόσο σίγουρη για αυτό που σου λέω; Γιατί μίλησαν οι επιστήμονες μέσα από έρευνά τους, και μάλιστα έδωσαν και τη λογική εξήγηση.

Όταν φιλιέσαι με πάθος, ανταλλάσσεις μερικά αλησμόνητα γαλλικά φιλιά, είναι σαν να σκάνε πυροτεχνήματα μέσα σου. Σου έχει τύχει να περιγράψεις έτσι ακριβώς ένα φιλί στην κολλητή σου; Σαν πυροτέχνημα; 

Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνες τις στιγμές ο οργανισμός σου κατακλύζεται από ένα σωρό καταπληκτικές ορμόνες: τις φερομόνες, την ωκυτοκίνη και την κορτιζόλη που σε κάνουν να νιώθεις ότι πετάς στα σύννεφα. 
 
Αυστηρή προϋπόθεση: Να είσαι φουλ ερωτευμένη.  
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares