Skip to main content

SEX

Η Sharon Stone στo Sex τεύχος της Vogue

εσωκλείεται και το επικό σταύρωμα ποδιών


Ρόμυ Μελάνι

Μια έκδοση που φιλοδοξεί να θέσει κάτι παραπάνω από ένα ερωτηματικό για το σεξ, αλλά να είναι η επιτομή της σεξουαλικότητας δεν θα μπορούσε να μην έχει εξώφυλλο και cover story του την υπερθεά Sharon Stone! To τεύχος μας καλεί σε ένα ταξίδι κατά των προκαταλήψεων και των ταμπού, των αντιφάσεων στα θέλω μας, της ελευθερίας της επιλογής και της αποδοχής, της έρευνας και της ανακάλυψης της καινούργιας σεξουαλικότητας».
Πρώτα απ' όλα όμως ξεχάστε όλες τις ετικέτες που έχετε ποτέ φανταστεί για την Sharon Stone. Το δυνατό χαρτί για την ηθοποιό που αποθανάτησε το πιο εμβληματικό σταύρωμα ποδιών του σινεμά είναι ότι είναι πέρα από κάθε ετικέτα. Συμπεριλαμβανομένης αυτής της ιστορικής κινηματογραφικής στιγμής στο Βασικό Ενστικτο.

sharin.jpg

Η ίδια στην συνέντευξή της λέει: "Όταν ξεκίνησα στην βιομηχανία του κινηματογράφου, ο όρος «σέξ σύμπολ» χρησιμοποιήθηκε από τα στελέχη των στούντιο κατά κόρον, για να αξιολογήσουν αν είχα το προφίλ για να παίξω σε κάποιο ρόλο. Καθόντουσαν γύρω από ένα τραπέζι και συζητούσαν για μερόνυχτα αν πράγματι ήμουν «σέξ σύμπολ». Τελικά κατέληξαν ότι δεν ήμουν. "

sharins.jpg

Και συνεχίζει: "Απορρίπτει το σινεμά τις γυναίκες; Ναι, χωρίς αμφιβολία. Και ειλικρινά, οι γυναίκες δεν εκπροσωπούνται όπως πραγματικά είναι. Οι περισσότερες ταινίες είναι γραμμένες από άντρες, δημιουργούνται από άντρες, στήνονται από άντρες, και διαθέτουν μια αρσενική νοοτροπία. Κανένας δεν ασχολείται με το πώς είναι πραγματικά οι γυναίκες, πώς σκέφτομαι και πώς αισθανόμαστε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτήρες μου είναι μεθυσμένοι, εθισμένοι ή τρελοί, είναι ο μόνος τρόπος για να αντέξω ειλικρινά τη συμπεριφορά τους. "

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Στέφανος Κορκολής: «Δεν ξεπέρασα τον καρκίνο, ακόμα έχω κι ακόμα το παλεύω»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε νέα του συνέντευξη

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι πιο χρήσιμες φράσεις που μπορούν να αποκλιμακώσουν μια διαφωνία

Το να διαφωνείτε είναι δείγμα υγείας, δείτε πώς να το κάνετε πιο αποτελεσματικά

CELEBS

Στέφανο Σαρτίνι: Ο χωρισμός με τη Ρούλα Κορομηλά και το τέλος του Μπράβο!

Ο Ιταλός σκηνοθέτης σχολίασε το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα