Φςςς boeing…

Σεξ στο αεροπλάνο;

Νανά Χατζή


Σε μια χώρα σε συλλογική κατάθλιψη όπου ακόμη και το σεξ στο έδαφος κοντεύει να εκλείψει, προφανώς το σεξ στον αέρα αποτελεί
extreme sport. Ο άνθρωπος όμως οφείλει να ενημερώνεται, να διευρύνει τους ορίζοντες του και να μαθαίνει για όσα περίεργα συμβαίνουν στον κόσμο.
Ετσι κι εμείς δεν μπορούμε να μην ενημερώσουμε για την ύπαρξη του διεθνούς φήμης Μile High Club, έναν απολύτως ´´κλειστό όμιλο’’, τα μέλη του οποίου συνδέονται με μια κοινή εμπειρία: έχουν κάνει όλοι σεξ στον αέρα!

sexin.jpg

Πιλότοι, αεροσυνοδοί, επώνυμοι και ανώνυμοι επιβάτες αεροπορικών εταιριών, τα μέλη του πριβέ αυτού κλαμπ, οφείλουν να τηρήσουν απόλυτη εχεμύθεια για το τι συνέβει κάποτε κάτω από τις μπλε fleece κουβέρτες, ή στις στενές τουαλέτες της υπερατλαντικής τους πτήσης.
Και όπως σε όλα τα πράγματα που πρέπει να μείνουν κρυφά, έτσι κι εδώ υπάρχουν διαρροές. Ένα από τα πιο διάσημα μέλη του κλαμπ, το μοντέλο Cara Delevigne, σε συνέντευξη στο περιοδικό Love παραδέχτηκε οτι έχει κάνει αρκετές φορές σεξ σε αεροπλάνo, αλλά ‘’πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βολευτείς και να μην σε πάρουν είδηση’’ …

Και 3 SOS tips για τις τολμηρές
Αποφύγετε την ώρα που η τουαλέτα έχει πολύ κίνηση, δηλαδή μετά
το σερβίρισμα του φαγητού.
Η καλύτερη ώρα για σεξ στον αέρα είναι μάλλον στην αρχή της
πτήσης.
Να θυμάστε οτι μέσα στο αεροπλάνο δεν πουλάνε προφυλακτικά…About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares