Τι συμβολίζουν τα σέξι όνειρά σου - AllYou.gr

Search

 

Τι συμβολίζουν τα σέξι όνειρά σου

Μερικές φορές, στον ύπνο μας περνάμε πολύ καλύτερα απ᾽ ότι περιμένουμε

> SEX ::
22 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Allyou Team

Επειδή πάντα αναρωτιόμαστε γατί είδαμε αυτό το όνειρο και τι μπορεί να σημαίνει, αν δεις στον ύπνο σου οτι κάνεις…

Σεξ με τον πρώην. Μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες μεταξύ σας. Αν υπάρχει κάτι που θα ήθελες να του πεις και δεν είχες την ευκαιρία, αν ακόμη τον σκέφτεσαι, αν μέσα σου υπάρχει θυμός, λογικό είναι να τον βλέπεις στον ύπνο σου. Μέσα από τα όνειρά σου προσπαθείς να επανασυνδεθείς μαζί του γιατί υποσυνείδητα νιώθεις ότι πρέπει να κλείσεις τον κύκλο.

Σεξ με το αφεντικό σου.  Ένα τέτοιο όνειρο μαρτυρά περισσότερο την επιθυμία σου για πρόοδο και ανέλιξη στη δουλειά, παρά κάποια υποσυνείδητη ερωτική έλξη για το αφεντικό σου.

 

sexyonirain.jpg

Σεξ με τον σύντροφο της κολλητής σου Μμμμ, αν δεν τον έχεις ερωτευτεί στην πραγματικότητα, τότε αυτό σημαίνει οτι σε εξιτάρει κάποια πλευρά της προσωπικότητάς του. Τον ονειρεύεσει επειδή κατά βάθος πολύ θα ήθελες να διαθέτει τα ίδια χαρίσματα και ο δικός σου σύντροφος.

 

Σεξ σε δημόσιο χώρο. Από κει που δεν αντέχεις ούτε το λαμπάκι της τηλεόρασης αναμμένο την επίμαχη στιγμή, ξαφνικά ονειρεύεσαι οτι ‘’ μεγαλουργείς’’  σε ώρα αιχμής πάνω στην Ερμού… Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχεις την ανάγκη να αποκαλύψεις στους γύρω σου πράγματα για την προσωπική σου ζωή και δεν τα αποκαλύπτεις επειδή φοβάσαι ότι θα σε κατακρίνουν.

 

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Αγάπη μου σήμερα έχουμε κεράσια…

H αλλιώς το απόλυτο sexual superfood

Let' s talk about Sexting

..γιατί το συγκεκριμένο «τζίνι» δεν γυρνά ποτέ πίσω στο μπουκάλι

One night stand... και μετά;

..διότι το "μετά" μετράει!