Skip to main content

SEX

Υπάρχουν καλύτεροι οργασμοί και τους θέλουμε

O οργασμός είναι το όπιο του λαού 


Νανά Χατζή

1. Αν δοκίμαζες και μερικές ακόμη στάσεις; 

Οι ειδικοί λένε οτι συνήθως τα ζευγάρια αλλάζουν τρεις, το πολύ τέσσερις στάσεις σε κάθε επαφή. Αν πειραματιστείς με τις γωνίες και τις παραλλαγές τους μπορεί να βγει σε πολύ καλό…

2.  Όταν ο κόλπος είναι πολύ υγρός. Τότε και οι οργασμοί είναι πολύ πολύ πιο έντονοι.  Αν δεν  μπορείς να το πετύχεις με φυσικό τρόπο, δοκίμασε ένα λιπαντικό πολύ καλής ποιότητας. Θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα.

3. Οι ασκήσεις Kegel. Όπως πηγαίνεις τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο για τους τρικέφαλους και τους κοιλιακούς, έτσι πρέπει να γυμνάζεις και τους μυς του κόλπου για να διατηρηθούν ελαστικοί.

Πώς γίνονται: Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και κράτα τους μυς του κόλπου σφιγμένους για κάποια δευτερόλεπτα. Μέτρα μέχρι το 3. Μετά χαλάρωσε και μέτρα πάλι μέχρι το 3 . Κάνε 10 με 15 επαναλήψεις σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τους μυς εναλλάξ. Οι ειδικοί υποστηρίζουν οτι όσο πιο δυνατή είναι η συστολή, τόσο πιο έντονος είναι θα είναι ο επόμενός σου οργασμός!

orgasmsmin.jpg

4. Δοκίμασε να παίξεις σε άλλο τερέν. Και γιατί να μην κάνεις στον σύντροφό σου μια έκπληξη που θα σας βάλει σε ερωτικό mood και θα ανάψει τα αίματα; Δοκίμασε αυτό το Σαββατοκύριακο να κλείσετε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο… στην πόλη σας και να χαλαρώσετε ξεφεύγοντας  από το συνηθισμένο σας κρεβάτι και  το συγκεκριμένο σκηνικό.

5. Μη διστάζεις να του πεις τι θέλεις.  Θα δεις οτι όταν ξεκινήσεις να μιλάς γι αυτό που πραγματικά θέλεις χωρίς αναστολές, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στη σεξουαλική σας ζωή.

6 Φρόντισε να είσαι παρούσα στη στιγμή.  Αν σκέφτεσαι τη λύση των 120 δόσεων στην εφορία, ή τι θα ψηφίσεις στο δεύτερο γύρο των εκλογών, πώς  να συγκεντωθείς; Άφησέ τα αυτά από Δευτέρα…

7.  Mαζί με τον κολπικό, δοκίμασε και τον κλειτοριδικό ερεθισμό. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα, σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά