Skip to main content

SEX

One night stand... και μετά;

..διότι το "μετά" μετράει!


Νανά Χατζή

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από σχετικά πρόσφατη έρευνα, ο μισός πληθυσμός της γης ( ημών των Ελληνίδων και Ελλήνων συμπεριλαμβανομένων) έχει περάσει μια βραδιά μ' έναν άγνωστο! Τα στοιχεία είναι ενδιαφέροντα και (εννοείται)  μας αφορούν..

Συγκεκριμένα, η έρευνα  εστιάζει στο "μετά" του σεξ με έναν άγνωστο ή της ευκαιρίας για σεξ με έναν άγνωστο. Όπως προκύπτει, λίγες μόνο γυναίκες μετάνιωσαν που είπαν όχι σε μια τέτοια πρόταση, ενώ οι άντρες που αρνήθηκαν, τελικά φαίνεται να το μετάνιωσαν.

Όσον αφορά τα συναισθήματα, όταν τελικά κάποιος δεχτεί την πρόταση, αυτά ποικίλλουν. Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να μετανιώσουν, σε αντίθεση με τους άντρες που είναι συχνότερα χαρούμενοι με τέτοιου είδους εξέλιξη μιας βραδιάς.

 Σύμφωνα με την έρευνα, τo 35% των γυναικών, μετάνιωσε που έκαναν σεξ με κάποιον που μόλις είχαν γνωρίσει, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ήταν 20%. Μόλις το 30% των γυναικών ήταν χαρούμενο για την πιο πρόσφατη σχετική εμπειρία, συγκριτικά με το 50% των αντρών, αντίστοιχα. 

Σε ό,τι αφορά την τελευταία φορά που αρνήθηκαν το one-night stand, το 80% των γυναικών παραδέχτηκε ότι ήταν χαρούμενο για την απόφαση του, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ήταν 43%. Μόνο 4% των γυναικών, μετάνιωσε που έχασε την ευκαιρία, ενώ το ποσοστό τον αντρών αντίστοιχα, ήταν 30%.

Αυτά και καλό μας καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου