Skip to main content

SEX

Αλέκο, βάλε λίγο eco…

Βοήθησε κι εσύ στην προστασία του πλανήτη 


Νανά Χατζή

Σβήσε τα φώτα: τώρα έχεις την απόλυτη δικαιολογία για να απαιτήσεις από εκείνον σεξ στα τυφλά! Επικαλούμενη την ανάγκη εξοικονόμησης της ενέργειας, γλιτώνεις από το ‘‘εκδικητικό’’ φως του πορτατίφ, που έχει βαλθεί να αναδείξει κάθε λακκούβα του κορμιού σου.   

 

Στην μπανιέρα δυό δυό: κάνοντας μαζί μπάνιο, εξοικονομείτε απίστευτο νερό, χρήματα και ενέργεια και μαζί βοηθάτε την λίμπιντό σας να απογειωθεί στα ουράνια..

 

Κλείσε την τηλεόραση: και γλυτώνεις ενέργεια που ιδοσυναμεί με 18 ευρώ τον χρόνο και έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά ο ένας με τον άλλον…

alekosin.jpg

Ναι στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας: αν γκουγκλάρεις solar powered vibrator, θα δεις οτι η προστασία του πλανήτη έχει προχωρήσει σε κάθε μας πράξη, σε κάθε επίπεδο. Ακόμη και σε αυτό!

 

Eco friendly εσώρουχα: όλο και περισσότερες εταιρίες και ακόμη περισσότεροι μεγάλοι σχεδιαστές, δημιουργούν σειρές εσωρούχων από φυσικές οργανικές ίνες, άκρως φιλικά προς το περιβάλλον και τόσο στιλάτα που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.

 

Ωραίο μου πλυντήριο: μπορεί όταν στίβει το πλυντήριο να θεωρείται από πολλές γυναίκες ο καλύτερος σύμμαχος του γυναικείου οργασμού, όμως όσο μεγαλύτερο βάρος δέχεται επάνω του εν ώρα λειτουργίας, τόσο περισσότερη ενέργεια καταναλώνει για να ολοκληρώσει το στύψιμο. Οπότε μάλλον να μεταφερθείτε στο κρεβάτι, ή καλύτερα κάτω από τα αστέρια…

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης