Skip to main content

SEX

Τα μυστικά σημεία στο κορμί του

Δεν θα το πιστεύεις ποιά είναι… 


Νανά Χατζή

Κάτω από το τρίτο δάχτυλο του ποδιού: τι θα έλεγες για ένα καλοκαιρινό ερωτικό ποδόλουτρο αφιερωμένο εξαιρετικά στον αγαπημένο σου;

Βάζεις σε μια λεκάνη χλιαρό νερό και αφρόλουτρο και ξεκινάς το μασάζ στην περιοχή του ποδιού και κυρίως της πατούσας.  Χαϊδεύοντας και μαλάσσοντας, θα φτάσεις και το σημείο αυτό, κάτω από το τρίτο δάχτυλο. Εκεί θα επιμείνεις και θα δώσεις έμφαση… Όπως αποκαλύπτουν οι ρεφλεξολόγοι, στην περιοχή της πατούσας, βρίσκεται η κοιλάδα των νευρικών ιστών που στέλνει τα περισσότερα ηδονικά μηνύματα στον εγκέφαλο! 

aaakrifasimiain.jpg

Στο πλαϊνό μερος της παλάμης: όσοι γνωρίζουν τα μυστικά του μασάζ, υποστηρίζουν ότι το σημείο αυτό της παλάμης, έχει μεγάλη ευαισθησία και αποτελεί την απόλυτη κρυφή ερωτογενή ζώνη πάνω στο σώμα μας. Ξεκίνησε λοιπόν να κάνεις κυκλάκια με την γλώσσα σου στο εσωτερικό της παλάμης του, δίνοντας έμφαση στο κέντρο.  Μετά δοκίμασε να δαγκώσεις πολύ ελαφρά την πλαϊνή πλευρά, ακριβώς κάτω από το μικρό δαχτυλάκι…

Στην άκρη της μύτης: σύμφωνα με τους Εσκιμώους Ινουίτ, το άγγιγμα της μύτης κρύβει πολλά μυστικά. Λέγεται ότι οι Εσκιμώοι, μη μπορώντας να αφήσουν ακάλυπτα τα σώματά τους λόγω ψύχους, ανακάλυψαν ότι τρίβοντας τις μύτες τους μεταξύ τους, νιώθουν όπως νιώθουμε την στιγμή που ανταλλάσσουμε ένα παθιασμένο φιλί!

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα