Skip to main content

SEX

Tι να κάνεις όταν είναι εξάρι…

Στο σεξ εννοούμε.


Νανά Χατζή

Κατ᾽αρχήν τον σταυρό σου. Διότι θα μπορούσε να είναι τεσσάρι, ακόμη και τριάρι, με τέτοια οικονομική κρισάρα και ανασφάλεια που ζούμε, πώς να λειτουργήσουν κι αυτά τα αγόρια…

Δεύτερον η παράδοση στην Ελλάδα συνεχίζεται: όταν ένας άντρας βλέπει ότι δεν λειτουργεί φυσιολογικά, δηλαδή παρουσιάζει πρόωρη εκπσπερμάτιση, δεν έχει δυνατή στύση, ή δεν έχει καθόλου στύση, αντί να πάει να στηθεί έξω από το ιατρείο του ανδρολόγου και να τον περιμένει να έρθει, απλά κάνει ότι δεν τρέχει τίποτε. Bέβαια τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα από ότι παλιά, αλλά και πάλι η θεραπεία που εφαρμόζουν οι άντρες είναι ακριβώς αυτή: δεν έχω τίποτε.

Θα μου πεις από απειρία και καθώς δεν έχουν μέτρο σύγκρισης, μπορεί να μην αντιληφθούν ότι δεν λειτουργούν καλά. Εδώ έρχεται η σύντροφος και πρέπει να βοηθήσει την κατάσταση. Και βέβαια δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, από το να προσπαθήσεις με διπλωματία, λεκτικούς ελιγμούς και χωρίς να παρεξηγηθεί, να ανοίξεις συζήτηση για το ευαίσθητο αυτό θέμα. Εδώ λοιπόν πρέπει με ωριμότητα και πάρα πολύ αγάπη, ο σύντροφός σου να οδηγηθεί στον ειδικό. Είναι κρίμα, γιατί καμιά φορά το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και λύνεται πολύ απλά. Επίσης υπάρχει  βοήθεια με ολιστικές, ομοιοπαθητικές και απολύτως φυσικές μεθόδους.

Ούτε η λύση είναι να τον εγκαταλείψεις, γιατί είναι πάρα πολύ ανώριμο και άδικο. Τις περισσότερες φορές στην αρχή της σχέσης, όταν ένα ζευγάρι δεν έχει βρει ακόμη το ρυθμό του, τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Εξάλλου το λέει και η Selena Gomez στον κούκλο Timothee Salamet στην τελευταία ατάκα της ταινίας του Woody Allen:

‘‘μπορεί η αδελφή μου να είπε ότι είσαι εξάρι (ο Τιμόθεος τα είχε και με την αδελφή της, η οποία δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένη από τις επιδόσεις του), αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα, εγώ θα σ᾽έχω κάνει δεκάρι!’’

Foto: Rainy Day in New York, movie

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς