Skip to main content

SEX

Το φυσικό λιπαντικό κόλπου που έχεις…

…στο ψυγείο σου! 


Νανά Χατζή

Μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά το παχύρευστο και κρεμώδες αυτό τρόφιμο, βοηθάει πάρα πολύ στην ξηρότητα του κόλπου. Διότι μπορεί να είναι Σάββατο βράδυ και να έχεις ξεκινήσει τις περιπτύξεις με τον καλό σου, αλλά με το που σε ακουμπάει στην ευαίσθητη περιοχή να πετάγεσαι στο ταβάνι διότι πονάς.

Και τι να κάνεις; Να πεις ´´δυο λεπτά αγάπη μου να πεταχτώ να πάρω ένα λιπαντικό από το εφημερεύον φαρμακείο, σε δύο λεπτά είμαι πίσω, μην φύγεις…’’ Αυτό δεν παίζει.

Να μην προχωρήσετε στην πράξη, επίσης δεν παίζει διότι, άμα φουντώσεις και φουντώσει, δεν υπάρχει επιστροφή. Ναι, αλλά πονάς και τσούζεις. Αφού εφημερεύει το all you, μην σε νοιάζει. Λοιπόν, μετά από δοκιμές ετών με το θαυματουργό προϊόν σου προτείνουμε να κάνεις το εξής:

Απλά ανοίγεις το ψυγείο και παίρνεις ένα γιαουρτάκι. Μάλιστα ένα γιαουρτάκι. Η σύσταση του γιαουρτιού δηλαδή τα προβιοτικά και οι μικροοργανισμοί που περιέχει, διαθέτουν την ικανότητα να απαλύνουν το κάψιμο και τον πόνο στην περιοχή. Και μάλιστα όσο πιο παχύ και αγνό, τόσο καλύτερη δουλειά θα κάνει. Θυμάσαι όταν παλιά καιγόμασταν από τον ήλιο που βάζαμε γιαούρτι; Το ίδιο συμβαίνει και με την περιοχή του κόλπου.

Γιαούρτι μπορείς να βάλεις και σε περίπτωση που νιώθεις κάψιμο και πόνο στην περιοχή και δεν έχεις προλάβει ακόμη να πας στον γυναικολόγο ή να κάνεις εξετάσεις. Το μόνο κακό είναι η όχι και τόσο ευχάριστη μυρωδιά του, όμως μπροστά στο οτι σου ανακουφίζει αμέσως κάθε πόνο, καταφέρνεις και το ξεπερνάς.

Δοκίμασέ το και θα μας θυμηθείς!

foto: design.cointrendnews

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου