Αυτά είναι τα 5 πιο hot sex spots στο χώρο εργασίας σου!

Απόλαυση στα άκρα.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αναμφισβήτητα το σεξ στο χώρο εργασίας αποτελεί φαντασίωση πολλών γυναικών και λίγες είναι εκείνες που τολμούν να την εκπληρώσουν. 

Μήπως σε εξιτάρει κι εσένα η ιδέα του να κρυφτείς από τα γεμάτα περιέργεια μάτια των συνεργατών σου και να οδηγήσεις τον ερωτικό σου παρτενέρ, σε ένα μέρος, μόνο για δυο, όπου θα απελευθερώσετε όλη τη σεξουαλική σας ένταση, ενώ οι άλλοι θα δουλεύουν σκληρά; Τόλμησέ το και ζήσε ένα στιγμιότυπο βγαλμένο από τις κινηματογραφικές ταινίες. 

Ο μύθος θέλει το φωτοτυπικό να παίρνει εδώ και χρόνια την πρωτιά, αλλά φαίνεται πως τα δεδομένα αλλάζουν... Πάρε λοιπόν, χαρτί και στυλό και σημείωσε τα πιο hot sex spots στο χώρο εργασίας σου!

1.Στην αποθήκη: Προτίμησε το γιατί η πόρτα κλειδώνει πάντοτε. 

2. Στο γραφείο: Είναι η ώρα του διαλείμματος σου; Κλείσε τις κουρτίνες, κάλεσε τον στον προσωπικό σου χώρο και δείξε του τι πάει να πει... prive καταστάσεις.

3. Στο ασανσέρ: Συναρπαστικό μέρος για να κλειστείς από βλάβη, την ίδια στιγμή που βρίσκεστε και οι δυο μέσα σε αυτό ή να εκμεταλλευτείς τα λεπτά που χρειάζεται για να φτάσει στον όροφο, αρκεί να εργάζεσαι σε ουρανοξύστη.

4. Στο stuff only δωμάτιο: Ζήτα του να σε βοηθήσει με τη μηχανή του καφέ και αποπλάνησε τον στον πιο κοινόχρηστο χώρο σας.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares