Skip to main content

SEX

Γιατί το πρωινό σεξ...

είναι και το καλύτερο σεξ!


Νανά Χατζή

Γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η ημέρα: συνήθως το πρωί, εμείς ξυπνάμε μέσα στα νεύρα, αλλά οι άντρες ξυπνούν με πολύ θετικές διαθέσεις για σεξ. Αν καταφέρεις και ξεπεράσεις αυτό το στάδιο του εκνευρισμού και συντονιστείς με τον σύντροφό σου, τελικά θα σου περάσουν και τα νεύρα και όλα. Εντάξει δεν λέμε για κάθε μέρα, αλλά έστω δοκίμασέ το, το Σαββατοκύριακο.

Σε κάνει ομορφότερη: έχεις προσέξει ότι μετά από έστω έναν οργασμό, το δέρμα σου φαίνεται πιο αφράτο, το πρόσωπό σου λάμπει και κυρίως στεφανώνεται με ένα υπέροχο, χαλαρό χαμόγελο; Αντί για κρέμα ημέρας λοιπόν, μπορείς να δοκιμάσεις ένα σεξ ημέρας. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι και καλύτερα…

Σε κρατά υγιή: μπορεί όλοι να βήχουν και να φτερνίζονται στο τρένο ή στο λεωφορείο, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε σένα, καθώς το να κάνεις συχνά σεξ, βοηθά το ανοσοποιητικό σου σύστημα, καθώς όλες οι ορμόνες δουλεύουν στο φουλ!

Είναι η καλύτερη συνέχεια ενός σούπερ σέξι ονείρου: εντάξει κρίμα είναι να αφήνεις τέτοια όνειρα να πηγαίνουν χαμένα…

Αυτή την ώρα οι αντρικές ορμόνες κοχλάζουν: όλες οι επιστημονικές έρευνες σχετικά με το θέμα, δείχνουν ότι η τεστοστερόνη βρίσκεται στα υψηλότερά της επίπεδα μεταξύ 4 και 6 το πρωί. Εντάξει είναι ελαφρώς βάρβαρο αυτό το ωράριο, αλλά μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από τον ύπνο μεταξύ 4 και 6 και μετά να γυρίσεις πλευρό και να ξανακοιμηθείς ευτυχισμένη!

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.