Skip to main content

SEX

3 sexy τρικ

που θα απογειώσουν τον Βαλεντίνο σου…


Νανά Χατζή

Δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά την επόμενη Παρασκευή έχουμε 14 Φεβρουαρίου. Έχουμε μια μόνο εβδομάδα προετοιμασίας για τον Βαλεντίνο. Το πρωί διάβασμα και το βράδυ “προπόνηση” και σε μια εβδομάδα θα είσαι έτοιμη να τον τρελάνεις…

Καλύτερα να “μασάζ”, παρά να μιλάς

Mασάζ, όλες λίγο πολύ ξέρουν. Εκείνο που δεν ξέρουν, είναι το μασάζ χωρίς χέρια. Οι Ασιάτισσες που έχουν μάστερ στην περιποίηση των αντρών, είναι φαν του “αθλήματος” και το εκτελούν τέλεια. Είναι λίγο πιο κουραστικό από το κανονικό, διότι συμμετέχει όλο το σώμα σου, αλλά οι κόποι σου θα αποδώσουν.

Πώς γίνεται; Τον βάζεις να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι, ή ακόμη καλύτερα πάνω σε μια παχιά κουβέρτα στο πάτωμα. Απλώνεις λίγο λάδι σε όλο σου το σώμα και ειδικά στην περιοχή την κοιλιάς και στο στήθος σου. Και μετά ξεκινάς τις βόλτες με το γυμνό κορμί σου, πάνω στην πλάτη του, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου. Θα πάθει… Ουδείς αρσενικός δεν μένει ασυγκίνητος από αυτό το μασάζ!

Περάστε “Hotέλεια”

Πρότεινέ του μια συναρπαστική αλλαγή τοποθεσίας για ραντεβού. Από αυτές που κάνουμε όταν είμαστε πολύ ερωτευμένοι, ή όταν έχουμε κέφια για πολλές τρέλες! Πρότεινέ του να επισκεφτείτε ένα “κακόφημο” ξενοδοχείο και να κάνετε σεξ εκεί! Δεν υπάρχει κάτι πιο ερωτικό, από το να αισθάνεσαι έστω και για λίγο σαν παράνομο ζευγάρι…

And the Oscar goes to … Θανάσης

Λοιπόν όλα είναι υπέρ σου. Βαλεντίνος έρχεται, Απόκριες έρχονται, Όσκαρ έρχονται, αν δεν κάνετε τώρα role playing πότε θα κάνετε; Και μπορεί ο Θανάσης να ντρέπεται να υποδυθεί τον σέξι υδραυλικό που έρχεται στο σπίτι για να σου αλλάξει τις βρύσες, αλλά στο χέρι σου είναι να τον πείσεις και να  ξεκινήσετε το παιχνίδι… Καλή  διασκέδαση!   
photo:hosanna

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ