Η κορυφαία στάση στο sex για να αντέχει περισσότερο ο άντρας

Και τεχνικές για μεγαλύτερη διάρκεια…

Νανά Χατζή

Ο μήνας του Βαλεντίνου μπήκε για τα καλά κι εμείς ως site και ως άνθρωποι, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για τα πάντα,  ώστε να εμφανιστείς καλά διαβασμένη και προπονημένη στο ερωτικό τερέν. Αν ο σύντροφός σου έχει την τάση να βιάζεται και να ολοκληρώνει την διαδικασία πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις κι εσύ, υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να τον καθυστερήσουν.

Σταμάτα - ξεκίνα

Αρκετά διμοφιλής, η τεχνική του "σταμάτα - ξεκίνα", είναι λίγο σπαστική, αλλά μπορείς να την δεις και σαν ένα μέρος του ερωτικού παιχνιδιού.  Εκεί που νομίζετε και οι δυό σας ότι θα εκραγείτε, κάνεις την καρδιά σου πέτρα και τον πείθεις να “αποσυρθεί” από τον κόλπο σου. Με το τρικ της “πυρόσβεσης” του πάθους, χάνεται για λίγο η στύση του, οπότε εσύ κερδίζεις χρόνο και σχεδόν πάντα, μετά από λίγο επανέρχεται (η στύση)…

Στάση “μύγδαλα”

Λιγότερο σπαστικό τρικ, είναι μόλις αντιληφθείς ότι δεν αντέχει άλλο και ετοιμάζεται να εκραγεί, να προτείνεις με τρόπο ερωτικό και χωρίς να χάσετε τον ειρμό σας, την αλλαγή στάσης. Και αυτή η τεχνική θα καταφέρει να σου δωρίσει μερικά ακόμη λεπτά και να τον καθυστερήσει.

Η στάση της καουμπόϊσσας

Το “cowgirl” oνομάζεται έτσι επειδή εσύ τον ιππεύεις, είσαι δηλαδή από πάνω, ενώ ο παρτενέρ είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Μπορείς να τον κοιτάς στο πρόσωπο, ή να είσαι γυρισμένη ανάποδα, εκείνος δηλαδή να βλέπει την πλάτη σου. Ιδανική στάση για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό, χωρίς να πολυκουνιέται ο άντρας. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος δεν ερεθίζεται τρομερά, ώστε να φτάσει γρήγορα στο σημείο χωρίς επιστροφή κι εσύ θα έχεις βρει την ιδανική στάση που τον βοηθά να αντέχει περισσότερο.

photo:livqueen

 

 

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares