Skip to main content

SEX

Η κορυφαία στάση στο sex για να αντέχει περισσότερο ο άντρας

Και τεχνικές για μεγαλύτερη διάρκεια…


Νανά Χατζή

Ο μήνας του Βαλεντίνου μπήκε για τα καλά κι εμείς ως site και ως άνθρωποι, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε για τα πάντα,  ώστε να εμφανιστείς καλά διαβασμένη και προπονημένη στο ερωτικό τερέν. Αν ο σύντροφός σου έχει την τάση να βιάζεται και να ολοκληρώνει την διαδικασία πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις κι εσύ, υπάρχουν διάφορες τεχνικές που μπορεί να τον καθυστερήσουν.

Σταμάτα - ξεκίνα

Αρκετά δημοφιλής, η τεχνική του "σταμάτα - ξεκίνα", είναι λίγο σπαστική, αλλά μπορείς να την δεις και σαν ένα μέρος του ερωτικού παιχνιδιού.  Εκεί που νομίζετε και οι δυό σας ότι θα εκραγείτε, κάνεις την καρδιά σου πέτρα και τον πείθεις να “αποσυρθεί” από τον κόλπο σου. Με το τρικ της “πυρόσβεσης” του πάθους, χάνεται για λίγο η στύση του, οπότε εσύ κερδίζεις χρόνο και σχεδόν πάντα, μετά από λίγο επανέρχεται (η στύση)…

Στάση “μύγδαλα”

Λιγότερο σπαστικό τρικ, είναι μόλις αντιληφθείς ότι δεν αντέχει άλλο και ετοιμάζεται να εκραγεί, να προτείνεις με τρόπο ερωτικό και χωρίς να χάσετε τον ειρμό σας, την αλλαγή στάσης. Και αυτή η τεχνική θα καταφέρει να σου δωρίσει μερικά ακόμη λεπτά και να τον καθυστερήσει.

Η στάση της καουμπόϊσσας

Το “cowgirl” oνομάζεται έτσι επειδή εσύ τον ιππεύεις, είσαι δηλαδή από πάνω, ενώ ο παρτενέρ είναι ξαπλωμένος ανάσκελα. Μπορείς να τον κοιτάς στο πρόσωπο, ή να είσαι γυρισμένη ανάποδα, εκείνος δηλαδή να βλέπει την πλάτη σου. Ιδανική στάση για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό, χωρίς να πολυκουνιέται ο άντρας. Αυτό σημαίνει ότι εκείνος δεν ερεθίζεται τρομερά, ώστε να φτάσει γρήγορα στο σημείο χωρίς επιστροφή κι εσύ θα έχεις βρει την ιδανική στάση που τον βοηθά να αντέχει περισσότερο.

photo:livqueen

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»