Skip to main content

SEX

Sex coaching: Τips για να αναβαθμίσεις το σεξουαλικό σου δυναμικό

Συμβουλές σεξ για να ανέβεις level στην ηδονή



Το ανθρώπινο σώμα είναι ικανό για απίστευτη ευδαιμονία - είμαστε τόσο τυχεροί που κατασκευαζόμαστε με ένα μηχανισμό, που έχει μοναδικό σκοπό την ευχαρίστηση! Το σεξ υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό  και όταν έχουμε μια υγιή στάση για αυτό, γνωρίζουμε το σώμα  μας και έχουμε το θάρρος να ζητήσουμε αυτό που θέλουμε, δεν υπάρχει όριο στη χαρά και την ευχαρίστηση που μπορεί να βιώσεις. Η πλειονότητα της σεξουαλικής θεραπείας έγκειται στη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων και στην εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας του σώματός μας προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες
Oι περισσότεροι όταν μπαίνουμε στην ερωτική αρένα φανταζόμαστε το «τέλειο», παθιασμένο σεξ – όπως εκείνο στις ταινίες, όπου κανένα μαλλί δεν είναι άνω-κάτω και όλοι έχουν εκστατικούς οργασμούς. Όμως, αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Αυτό είναι Χόλιγουντ. Στην πραγματική ζωή, το σεξ μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, να είναι αναμαλλιασμένο, ακόμη και απογοητευτικό. Οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται φοβισμένοι να κάνουν σεξ με τους σημαντικούς τους άλλους, απογοητευμένοι που δεν το κάνουν τακτικά ή πολύ ανήσυχοι για το αν το κάνουν σωστά.

Μάθε  να αγαπάς  το σώμα σου
Στον κόσμο των sex coaches, οι περισσότεροι  εκπλήσσονται με το πόσο συχνά τα ζευγάρια έρχονται σε έναν sex coach με την μόνιμη ανησυχία ότι η γυναίκα δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό… Μόνο και μόνο για να κάνει τη γυναίκα τελικά να παραδεχτεί ότι ποτέ δεν έχει ελέγξει καν τη δική της ανατομία. Πώς μπορεί ο σύντροφός σου να σε ευχαριστήσει αν δεν γνωρίζεις εσύ καν πώς λειτουργεί το σώμα σου;
Πριν λοιπόν πέσεις στο κρεβάτι με κάποιον, πιάσε έναν καθρέφτη, άγγιξε τον εαυτό σου και κάνε ότι πρέπει να κάνεις για να νιώσεις άνετα με το σώμα σου και να αισθανθείς σέξι. Όσο καλύτερα γνωρίζεις εσύ τι θες, τόσο μεγαλώνεις τις πιθανότητες να μπορείς να δείξεις στον σύντροφό σου πώς να το κάνει αυτό για εσένα.

Χρησιμοποίησε τις αισθήσεις σου
Χρησιμοποίησε τις πέντε αισθήσεις σου (ναι, και τις πέντε!) για να εστιάσεις  στις δικές σου επιθυμίες σώματος. Εγκατέλειψε τη νοοτροπία "βάσει επιδόσεων" και υιοθέτησε μια προσέγγιση βασισμένη στην ευχαρίστηση. Αυτό βοηθά στη μείωση αυτού του είδους της σεξουαλικής πίεσης που οι περισσότεροι διαμαρτύρονται για τις σεξουαλικές προσδοκίες. Η εξάσκηση μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις να διαχειρίζεσαι τους φόβους που προκύπτουν από το να πιστεύεις ότι πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα για τη σεξουαλική εγγύτητα.

Ξεκίνα με αισθησιακό άγγιγμα.
Ναι το foreplay είναι υπέροχο, αλλά μάθε ότι το άλμα από το φιλί κατευθείαν στο foreplay σημαίνει ότι πραγματικά χάνεις ένα βασικό ερωτικό βήμα σε όλη τη σέξι εμπειρία. Το αισθησιακό άγγιγμα είναι η πράξη όπου αγγίζεις απαλά το σώμα του συντρόφου σου και πλησιάζεις τα σεξουαλικά μέρη χωρίς στην ουσία να τα αγγίζεις.
Ο σκοπός της αισθησιακής αφής είναι να χαλαρώσει το σώμα και να διεγείρει τις σεξουαλικές αισθήσεις χωρίς να διεγείρει κυριολεκτικά το σώμα. Αυτό μπορεί να γίνει με οτιδήποτε, από τα χέρια σoυ μέχρι τη γλώσσα σου. Το κλειδί είναι να το κάνεις απαλά και λίγο παιχνιδιάρικα.
Μέχρι να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο στάδιο των ερωτικών παιχνιδιών, ολόκληρο το σώμα του συντρόφου σας θα ανάψει και θα λαχταρά για περισσότερα, καθιστώντας το πραγματικό σεξ πολύ πιο ικανοποιητικό. Αυτό είναι επίσης μια καλή προθέρμανση για ζευγάρια που έχουν σεξουαλικό άγχος ή για όποιον αναρρώνει από σεξουαλικό τραύμα επειδή επιτρέπει μια αργή και ήπια κλιμάκωση της σεξουαλικής εμπειρίας.

Βάλε στο παιχνίδι τα μη γεννητικά, τα περισσότερο σεξουαλικά σημεία
Ακόμη και οι αγαπημένες σας περιοχές μπορούν να γίνουν λίγο ευαισθητοποιημένες κατά τη διάρκεια του εκτεταμένου χρόνου παιχνιδιού, οπότε εκμεταλλεύσου  την ευκαιρία να εξερευνήσεις τα άλλα αισθησιακά σημεία στο σώμα του συντρόφου σου: τον αυχένα του λαιμού, το πίσω μέρος του λαιμού, τα αυτιά και το κάτω μέρος της πλάτης. Το σεξ είναι πάντα καλύτερο όταν είναι μια ολόκληρη εμπειρία σώματος, οπότε μην ξεχνάς να συμπεριλάβεις στο παιχνίδι, όλες τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφους σου.

Δεν χρειάζεσαι  νέο σύντροφο – χρειάζεσαι νέο σεξ
Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο τα ζευγάρια αναζητούν σεξουαλική θεραπεία είναι ότι η σεξουαλική τους ζωή δεν είναι πια εκείνη του πρώτου καιρού, και προκαλεί προβλήματα στη σχέση που εκτείνονται πέρα ​​από την έλλειψη σεξουαλικής οικειότητας. Πρώτον, είναι φυσιολογικό το σεξ να γίνεται ρουτίνα με την πάροδο του χρόνου και επομένως να χάνει μέρος του ενθουσιασμού.
Όταν συμβεί αυτό, δεν είναι η ώρα για να αποκτήσεις νέο σύντροφο, ήρθε η ώρα να κάνεις νέο σεξ. Εξερευνήστε μαζί νέες στάσεις, νέα μέρη, εισαγάγετε γενικότερα το παιχνίδι και τα παιχνίδια ρόλων. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όσο είστε πρόθυμοι να είστε ανοιχτόμυαλοι και δημιουργικοί.

Κατανόησε  τη γλώσσα αγάπης του συντρόφου σου
Όταν η κατάσταση γίνεται δύσκολη στην κρεβατοκάμαρα, βασιστείτε στα δυνατά σας σημεία. Είναι πολύ εύκολο να ρίχνουμε αλλού την ευθύνη και να θυμώνουμε  όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες μας. Όμως, αντί να το καλείς αυτό, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κατανοήσεις την άποψη του άλλου. Βρείτε μαζί κάποιο κοινό έδαφος. Οι φιλονικίες συμβαίνουν συνήθως επειδή ένα άτομο αισθάνεται ότι δεν εκτιμάται σεξουαλικά. Έτσι, μαθαίνοντας και εκφράζοντας την αγάπη σου στη γλώσσα του συντρόφου σου (είτε πρόκειται για δώρα, σωματική στοργή ή απλά πάω τα σκουπίδια στον κάδο), θα δημιουργήσεις  ένα θεμέλιο για τη σεξουαλική σας οικειότητα.

Μην ξεχνάς να αφεθείς
Το σεξ ήταν ένα τόσο καταπιεσμένο θέμα για τις γυναίκες εδώ και δεκαετίες. Εξαιτίας αυτού, οι γυναίκες είναι συνήθως πιο επιφυλακτικές και ντροπαλές όσον αφορά το σεξ, και εάν δεν είσαι χαλαρή, το πιο πιθανό είναι ότι απλά δεν πρόκειται να συμβεί. Όταν οι άνδρες έχουν οργασμούς, συνήθως αφήνουν το σώμα τους να αναλάβει τον εγκέφαλό τους για λίγα λεπτά και απλά απολαμβάνουν τη στιγμή. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, συγκρατούνται λίγο, φοβούνται τι μπορεί να σκεφτεί ο σύντροφός τους εάν χάσουν τον έλεγχο. Ξέρεις τι θα σκεφτεί εάν χαλαρώσεις και αφήσεις τον εαυτό σου να βυθιστεί πλήρως στον οργασμό σου; Θα είναι πολύ περήφανος που κατάφερε να σε ευχαριστήσει τόσο επιτυχημένα. Πράγμα που είναι καλό και για τον ίδιο. Μπράβο σου!

Μιλήστε ο ένας στον άλλο

Να είσαι ανοιχτή με τον σύντροφό σου για το τι σου αρέσει και δεν σου αρέσει και να του κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις. Το καλύτερο σεξ δεν προέρχεται από αυτούς που διαβάζουν τη σκέψη, προέρχεται από άνετους επικοινωνιακούς συντρόφους.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department