Skip to main content

SEX

6 λεπτομέρειες που θα σε κάνουν καλύτερη στο σεξ

Για να σταματήσεις να αναρωτιέσαι. Υπάρχει άραγε έστω και μία γυναίκα σε αυτόν τον κόσμο που να μην έχει αναρωτηθεί αν είναι καλή στο σεξ; Και παρόλο που σε αυτή την ερώτηση δεν μπορεί να σου την απαντήσει κανείς με αντικειμενικότητα - αφού το τι προτιμάει ο καθένας από εμάς είναι υποκειμενική υπόθεση- υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σίγουρα θα σε κάνουν να κερδίσεις πόντους. Ανακάλυψε τα. 

Pixel

1. Μην είσαι επικριτική. Είτε είσαι ανοιχτή στις φαντασιώσεις του παρτενέρ σου είτε επιτρέπεις στον εαυτό σου να ανακαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, το να είσαι ανοιχτή στις διαφορετικές επιθυμίες είναι πάντα αφροδισιακό για τους άντρες και ένα από τα χαρακτηριστικά που ζητούν από τις συντρόφους του.

2. Γίνε δημιουργική. Η λέξη κλειδί είναι μία: φαντασία! Εκεί που έβλεπες απλά τον καναπέ, τώρα βλέπεις ένα καλό σημείο για σεξ. Εκεί που έβλεπες απλά το μεταξωτό σου φουλάρι, τώρα βλέπεις έναν έξυπνο τρόπο να του κλείσεις τα μάτια στο κρεβάτι. Το να είσαι δημιουργική και να αναζητάς τρόπους να αναζωογονείς τη σεξουαλική σας ζωή είναι κάτι παραπάνω από προτέρημα.

3. Σκέψου το σεξ συχνά. Κι όταν λέμε συχνά εννοούμε ακόμα και σε άσχετα σημεία ή ώρες της ημέρας. Όταν είσαι στο γυμναστήριο ή όταν βγαίνεις για ψώνια. Επίτρεψε στο εαυτό σου να είσαι σέξι και παρατήρησε και άλλα πράγματα γύρω σου που σου φαίνονται σέξι. Δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να κάνει πονηρές σκέψεις και θα τις δεις να εκπληρώνονται. 

4. Βάλε (καμιά φορά) τις ανάγκες του άλλου πάνω από τις δικές σου. Το να υποχωρείς γενικά στη ζωή σου δεν είναι καλό. Αλλά το να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις στην κρεβατοκάμαρα, σε κάνουν έναν υπέροχο ερωτικό παρτενέρ. Δεν λέμε σαφώς να βάζεις μονίμως τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τη δική σου ικανοποίηση, αλλά σκέψου πόσο ωραίο μπορεί να είναι και για σένα να συγκεντρωθείς σε εκείνον, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσεις αποκλειστικά εκείνον.

5. Δοκίμασε σχεδόν τα πάντα τουλάχιστον μία φορά. Είναι πολύ δύσκολο και σπάνιο να είσαι καλή στο κρεβάτι, αν κάνεις συνεχώς τα πράγματα που ξέρεις και δεν δοκιμάζεις καινούριες εμπειρίες. Δεν αναφερόμαστε, λοιπόν σε εξεζητημένες καταστάσεις, στις οποίες έχεις κάθε δικαίωμα να πεις όχι, αλλά σε νέες τεχνικές και τρικς.

6. Μάθε να... περνάς και μόνη σου καλά. Μία γυναίκα που είναι εξοικειωμένη με το σώμα της - με άλλα λόγια με το τι της αρέσει και με ποιον τρόπο φτάνει στην κορύφωση -  γίνεται περισσότερο ελκυστική για τον κάθε άντρα. Η λίμπιντο σου ανεβαίνει, όπως και η ψυχολογία σου, αν αφιερώνεις που και που χρόνο μόνο για σένα.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/5 έως 2/6/24

Οι αλλαγές θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε, με ξαφνικά νέα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αποδείξεις ότι δεν σε αγάπησε ποτέ και πώς να το(ν) ξεπεράσεις

Έλα αρκετά χρόνο σπατάλησες, άνοιξε τα μάτια σου και μάζεψε την καρδιά σου