Skip to main content

SEX

7 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια του sex

Σε έχουμε εφοδιάσει κατά καιρούς με όσα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις κατά τη διάρκεια του sex. Τώρα διάβασε όσα δεν πρέπει υπό καμία συνθήκη να συμβούν!



Όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι με τον σύντροφό σου, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να συμβεί είναι να κάνεις κάτι το οποίο θα τον φέρει σε δύσκολη θέση ή θα τον κάνει να χάσει τελικά την όρεξή του για sex. Πολλές φορές, ωστόσο, τυχαίνει να κάνουμε και να μας κάνουν πράγματα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης τα οποία δεν έχουμε σκεφτεί πόσο δεν αρμόζουν στη στιγμή. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να μάθεις τι δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνεις, αλλά και να σου κάνουν, όσο βρίσκεστε στο κρεβάτι (ή οπουδήποτε αλλού).

Να μην φιλάς τον σύντροφό σου

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψεις, πολλοί άνθρωποι δεν φιλούν τον σύντροφό τους κατά τη διάρκεια του sex. Μπορεί για αυτό να ευθύνεται η στάση ή ο φόβος ότι θα χαλάσει ο ρυθμός και πιθανότητα ένας επερχόμενος οργασμός. Όμως όταν δεν φιλάμε το ταίρι μας κατά τη διάρκεια του sex όλη η μαγεία χάνεται, γι΄ αυτό φρόντισε να το θυμάσαι πάντα κατά τη διάρκεια της πράξης.

Να δαγκώνεις τον σύντροφό σου ενώ δεν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο

Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν τις πιο aggressive καταστάσεις κατά τη διάρκεια του sex και αυτό είναι μια χαρά, αρκεί να υπάρχει και το κατάλληλο timing και φυσικά η συναίνεση για κάτι τέτοιο. Προτού λοιπόν επιχειρήσεις να δαγκώσεις έναν ερωτικό παρτενέρ ή να κάνεις κάτι ακόμη πιο έντονο, φρόντισε τα δύο παραπάνω να είναι σωστά και να έχει εκφραστεί ρητά η επιθυμία για κάτι τέτοιο.

Να αφήνεις όλο σου το βάρος πάνω στον σύντροφό σου

Ακόμη κι αν είσαι 50 κιλά, το να μεταθέτεις όλο το βάρος του σώματός σου πάνω στον σύντροφό σου μόνο απολαυστικό δεν είναι για την άλλη πλευρά, η οποία από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να πασχίζει όχι για να έρθει σε οργασμό, αλλά για να σε αντέξει πάνω της!

Να μην προειδοποιείς τον σύντροφό σου ότι έρχεσαι σε οργασμό

Όταν συνειδητοποιείς ότι πρόκειται να έρθεις σε οργασμό κατά τη διάρκεια του στοματικού sex ή της διείσδυσης, φρόντισε να ενημερώσεις τον σύντροφό σου όπως σε ενημερώνει και αυτός. Έχει το δικαίωμα να το γνωρίζει όσο και εσύ.

Να συμπεριφέρεσαι σαν να παίζεις σε πορνογραφική ταινία

Ενώ πολλά ζευγάρια απολαμβάνουν το να πειραματίζονται αρκετά κατά τη διάρκεια του sex με πολλούς πιθανούς τρόπους, το να συμπεριφέρεσαι σαν να παίζεις σε πορνογραφική ταινία χωρίς να το έχετε προηγουμένως συζητήσει και να συμφωνήσετε ως προς την ένταση του sex είναι ιδιαίτερα προβληματικό. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για BDSM, μεταμφιέσεις ή οτιδήποτε άλλο θα παρέπεμπε ενδεχομένως σε κάτι τέτοιο, φρόντισε να το επικοινωνήσεις στον σύντροφό σου προτού επιδοθείτε σε αυτό.

Να προσποιείσαι ότι έρχεσαι σε οργασμό

Το ότι ο γυναικείος οργασμός είναι πιο σύνθετος από τον ανδρικό και πολλές φορές δεν έρχεται ποτέ δεν είναι απαραίτητη σαν δικαιολογία ώστε να τον προσποιείσαι. Δεν είναι κακό να μην έρχεσαι που και που σε κορύφωση και ο σύντροφός σου σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να αγχωθεί για κάτι τέτοιο ώστε να τον κοροϊδέψεις ότι συνέβη. Συζήτα το μαζί του μόνο σε περίπτωση που έχεις να προτείνεις κάποια εναλλακτική κίνηση που θα σε βοηθούσε ή αν παρατηρείς ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας του ότι η άλλη πλευρά απλά αδιαφορεί για την δική σου απόλαυση.

Να συγκρίνεις τον σύντροφό σου με ένα πρώην σου

Δεν υπάρχει ίσως μεγαλύτερο turn off από το να συγκρίνεις κατά τη διάρκεια του sex, και όχι μόνο, τον σύντροφό σου με έναν πρώην σου. Όσο καλό sex και να έκανες με τον προηγούμενο, το να επιχειρήσεις να βοηθήσεις την κατάσταση στο σήμερα με τέτοιου είδους αναφορές δεν είναι απλά λάθος, αλλά είναι και εξαιρετικά αγενές.

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός