Skip to main content

SEX

5 πράγματα που ΔΕΝ ισχύουν για τις γυναίκες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα.

Aπενεχοποίηση τώρα!H προσωπική ζωή του καθενός είναι επιλογή του. Κάποιες γυναίκες έχουν την ανάγκη να δημιουργήσουν μια σταθερή, μόνιμη σχέση, όταν κάποιες άλλες επιλέγουν να ζουν ελεύθερα πουλιά και να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Κανένα από τα δύο δεν είναι άξιο κριτικής από την άλλη πλευρά, αρκεί η επιλογή να είναι συνειδητοποιημένη. 

Pixel

Κι όμως η εικόνα που επικρατεί για τις γυναίκες που επιλέγουν το περιστασιακό σεξ από μία μόνιμη σχέση δεν είναι ιδιαίτερα θετική, σε βαθμό μάλιστα που συχνά οδηγεί σε μεγάλα σεξιστικά στερεότυπα. 

Που σταματάει λοιπόν το στερεότυπο και αρχίζει η αλήθεια; Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι μύθοι για τις γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ. Και η απάντησή τους.

1. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ είναι "εύκολες". Το να μην συμβιβάζεται μία γυναίκα σε κάτι λιγότερο από αυτό που της αξίζει επιλέγοντας να μην έχει καθόλου σχέση από το να έχει μια σχέση που δεν την καλύπτει, μάλλον δύσκολη παρά εύκολη θα την χαρακτήριζες. Πόσο μάλλον μία γυναίκα που δεν ρίχνει τα στάνταρ της ούτε όταν διαλέγει περιστασιακούς συντρόφους.

2. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν μια γυναίκα παίρνει την απόφαση να έρθει σε ρήξη με μία ολόκληρη κοινωνία που την προορίζει για σύζυγο και μητέρα, προκειμένου να μην εγκλωβιστεί σε μια ζωή που δεν της ταιριάζει, μάλλον έχει τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση παρά χαμηλή αυτοεκτίμηση.

3. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ δεν μπορούν να είναι πιστές. Το ότι μια γυναίκα προτιμάει διαφορετικούς συντρόφους για μεγάλο ή μικρό διάστημα της ζωής της, δεν σημαίνει ότι αν ερωτευτεί και το θελήσει δεν μπορεί να είναι πιστή σε μόνο έναν σύντροφο. Το ένα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το άλλο.

4. Οι γυναίκες που κάνουν πολύ σεξ έχουν αφροδίσια. Αν μία γυναίκα φοράει προφυλακτικό σε όλες τις επαφές της και κάνει τις τυπικές προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, τότε δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί. Άσε που όλα τα παραπάνω δείχνουν άτομο υπεύθυνο και συνειδητοποιημένο. Που ξέρει τι θέλει και ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το πάρει.  

5. Οι γυναίκες πρέπει να είναι μονογαμικές. Οι άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε με το σώμα μας ό, τι θέλουμε. Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το φύλο, ούτε με την καταγωγή, ούτε με τη σεξουαλική προτίμηση. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα στην επιλογή. Eίναι λάθος να υποστηρίζουμε την ισότητα μόνο σε ό,τι μας βολεύει. 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Priyanka Chopra έκοψε τα μαλλιά της στο πιο trendy κούρεμα της χρονιάς

Δείτε τη νέα εμφάνιση της εκθαμβωτικής ηθοποιού, με τέλειο bob που θα θελήσετε να αντιγράψετε

CELEBS

Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Γρονθοκόπησε τον «τελευταίο των παπαράτσι»

Ο Ιταλός παπαράτσι θα υποβάλει μήνυση κατά του ηθοποιού

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να καταφέρνεις να συγχωρείς προσφέροντας μικρές πράξεις αγάπης

Οι ειδικοί συμβουλεύουν: Κάντε πρώτα μικρές πράξεις αγάπης προς τους άλλους πριν τους συγχωρήσετε