Skip to main content

SEX

5 sex tips και ζητήματα γύρω από το sex που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Απλές συμβουλές και πληροφορίες που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει για καλύτερη και υγιή σεξουαλική ζωή



Τα sex tips του AllYou για πράγματα που πάντα θέλατε να μάθετε γύρω από το sex και δεν συζητάτε ποτέ, για να απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή είναι εδώ. Συνεχίστε να διαβάζετε!

Sex και τριχοφυΐα

Είμαστε σίγουρες πως το θέμα του sex και της τριχοφυΐας είναι από αυτά που σπάνια συζητάτε (πολύ κακώς φυσικά), γι’ αυτό και είμαστε εδώ με τις απαραίτητες πληροφορίες. Το να διατηρείτε τις τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή σας ή οπουδήποτε αλλού στο σώμα σας είναι απολύτως δική σας επιλογή και δεν είναι αποδεκτό από κανέναν σύντροφο να σας πει τι θα κάνετε με αυτές. Σχετικές έρευνες έχουν δείξει άλλωστε πως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την τριχοφυΐα στο σώμα, γι’ αυτό μην στρεσάρεστε άλλο με το ζήτημα και επιλέξτε εσείς αν θα τις διατηρήσετε ή αν θα αποτριχωθείτε, μόνο αν το θέλετε εσείς η ίδια.

Διεκδικήστε αυτά που θέλετε κατά τη διάρκεια του sex

Κανένας απολύτως ερωτικός σύντροφος δεν θα έχει πρόβλημα αν κατά τη διάρκεια του sex του πείτε ελεύθερα τι θέλετε να κάνει για να αισθανθείτε καλύτερα και να απολαύσετε εξίσου τη διαδικασία. Πιο δεξιά, πιο γρήγορα, αυτό είναι το σημείο, οτιδήποτε πραγματικά. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε στο sex και όχι απλά δεν θα σας παρεξηγήσει κανείς, αλλά θα περάσετε και τέλεια κατά τη διάρκειά του, όπως πρέπει φυσικά.

Dominant VS. submissive

Είτε σας αρέσει να είστε το ένα, είτε το άλλο, στο κρεβάτι οφείλετε να είστε ο εαυτός σας και ο εκάστοτε σύντροφός σας θα πρέπει να το αποδεχθεί για να συνεχίσετε μαζί. Συζητήστε για το πως βλέπετε την ερωτική σας ζωή και τη θέση σας κατά τη διάρκεια του sex, φτιάξτε το δικό σας comfort zone και απολαύστε το.

Μάθετε τις ερωτογενείς ζώνες του σώματός σας και του συντρόφου σας

Το ανθρώπινο σώμα είναι πραγματικά γεμάτο από ερωτογενείς ζώνες, από τις θηλές και τα αυτιά, μέχρι το σημείο πίσω από τα γόνατα. Εξερευνήστε τις λοιπόν όλες και απογειώστε τη σεξουαλική σας ζωή με τρόπους πέρα από τους προφανείς.

Μιλήστε ελεύθερα για το sex

Το να φλερτάρουμε είναι εξίσου fun με το να μιλάμε με τους ερωτικούς μας συντρόφους για το sex. Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν το να συζητούν γύρω από το αυτό , μιας που έτσι όχι απλά βελτιώνονται σε ό,τι κάνουν κατά τη διάρκειά του, αλλά μπορούν να μπουν και σε sexy mood μέσω της ίδια της συζήτησης. Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο και αφήστε τις ντροπές συζητώντας ό,τι θέλετε να γίνει πράξη στο κρεβάτι σας με τον σύντροφό σας.

Διαβάστε επίσης

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

5 στάσεις-εγγύηση για να απολαύσεις το πρωινό σεξ με τον σύντροφό σου

Ξεκίνα τη μέρα σου με τον καλύτερο πιθανό τρόπο!

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της