Πώς να αυξήσεις τη libido σου ακόμα και σε περιόδους έντονου stress

Το να κάνεις χώρο μέσα στην ημέρα σου για δραστηριότητες τις οποίες απολαμβάνεις είναι μια καλή αρχή 

Ναταλία Πετρίτη

Τα τελευταία δύο χρόνια, το υπνοδωμάτιό μας μετατράπηκε ταυτόχρονα στο χώρο εργασίας μας, ή το πανεπιστήμιο μεταφέρθηκε και αυτό στην κρεβατοκάμαρα, με το άγχος μας να βαράει κόκκινο. Αν λοιπόν κι εσύ έχεις παρατηρήσει ότι το αυξημένο stress που βιώνεις σε κρατά πίσω στη σεξουαλική σου ζωή και η libido σου είναι στα τάρταρα, τότε συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορείς να κάνεις για να επανέλθει στα κανονικά επίπεδα.

Κάνε μικρά και απολαυστικά πράγματα μέσα στην ημέρα

Από το να ακούσεις το αγαπημένο σου κομμάτι στο δρόμο για τη δουλειά, μέχρι ένα comfort food μπροστά από την τηλεόραση και την αγαπημένη σου σειρά, τα μικρά και απολαυστικά πράγματα μέσα στην ημέρα σου ανεβάζουν τη διάθεση και η libido σου σταδιακά επανέρχεται στα επιθυμητά επίπεδα.

Σημείωσε τι σε κάνει χαρούμενο/-η

Κράτα σημειώσεις με όσα σε γεμίζουν χαρά και φρόντισε να βάλεις στόχους στην καθημερινότητά σου ώστε να τα εκπληρώσεις ή να τα επαναλαμβάνεις τακτικά. Σημείωσε επίσης τα πράγματα από τα οποία θέλεις ιδανικά να περιβάλλεσαι και φρόντισε να το κάνεις πράξη. Κεριά, βιβλία και μερικά λουλούδια στον χώρο σου μπορεί και να κάνουν όλη τη διαφορά.

Μάθε να ζητάς αυτό που θέλεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Πολλές φορές δεν φταίει η libido μας, αλλά το ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε κατά τη διάρκεια του σεξ. Και γι’ αυτό φταίμε εμείς που δεν το διεκδικούμε. Μάθε λοιπόν να ζητάς αυτό που εσύ επιθυμείς στο σεξ και η διάθεσή σου για αυτό θα κάνει το δυναμικό της comeback.

Συνειδητοποίησε ότι καμιά φορά είναι οκ να μην θέλεις να κάνεις σεξ

Ακόμη κι όταν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργεί, μην αγχώνεσαι παραπάνω με το ότι απλά δεν σου βγαίνει να κάνεις σεξ. Η θέληση εγγυημένα θα επανέλθει όταν εσύ θα είσαι πιο χαλαρός/-ή και θα βρεθεί ένα άτομο που σε εμπνέει πραγματικά. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares