Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα χωρίς προφίλ στα social media τόσο γοητευτικό

Καμιά φορά, η αποχή από οτιδήποτε hot είναι και η μαγική συνταγή για τη γοητεία ενός ανθρώπου

Ναταλία Πετρίτη

Στις μέρες μας σχεδόν όλοι είμαστε στα social media. Κι ακόμη κι αν δεν έχουμε λογαριασμούς σε όλα, σίγουρα περνάμε μπόλικο χρόνο καθημερινά σε λίγα έστω από αυτά. Γι΄αυτό και όταν συναντάς έναν άντρα που απέχει από όλα αυτά, είναι λογικό να παραξενευτείς. Όμως η αποχή αυτή είναι που καμιά φορά κάνει και τον άντρα αυτό ιδιαίτερα γοητευτικό. Διάβασε εδώ γιατί.

Είναι σίγουρος για τον εαυτό του

Η αλληλεπίδραση και likes που εισπράττουμε στα κοινωνικά δίκτυα είναι ακόμη ένας τρόπος αναζήτησης της επιβεβαίωσης από τους άλλους. Εκείνος όμως δεν την έχει καθόλου ανάγκη γιατί είναι σίγουρος για τον εαυτό του και ξέρει ακριβώς τι θέλει από τη ζωή του.

Δεν υποφέρει από FOMO

FOMO αυτή η μάστιγα. Ή fear of missing out σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις. Το συναίσθημα ζήλειας που προκαλείται δηλαδή σε εσένα με κάθε story και ανάρτηση φίλων σου στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία δεν βρίσκεσαι και εσύ εκεί να διασκεδάζεις.

Δεν ενδιαφέρεται να stalk-άρει γυναίκες online

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν βρίσκει τρόπους να έρχεται σε επαφή με γυναίκες, όμως εκείνος προτιμά ένα παραδοσιακό ραντεβού που θα προκύψει γνωρίζοντας μια γυναίκα στον φυσικό κόσμο και όχι σε κουτάκια του διαδικτύου.

Είναι παλιομοδίτης με την καλή έννοια

Ένας άνδρας χωρίς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα είναι παλιομοδίτης με την καλή έννοια, αφού δίνει διαφορετικό βάρος στις διαπροσωπικές του σχέσεις και στο να συναντάται με αυτές διά ζώσης. Επιπλέον, προτιμά μια ζωή στην οποία ο ελεύθερος χρόνος θα είναι διαθέσιμος για ασχολίες εκτός διαδικτύου, γεγονός που πολλοί άνθρωποι σχεδόν κοντεύουμε να ξεχάσουμε.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares