Skip to main content

SEX

6 εύκολοι τρόποι για να κάνετε πιο πιπεράτη την ερωτική σας ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι

Το να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα βράδια σας στη συζυγική κρεβατοκάμαρα δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο!



Η ερωτική μας ζωή μετά από αρκετά χρόνια γάμου σίγουρα δεν είναι ίδια με αυτήν στα 20 μας χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είναι προδιαγεγραμμένο το ότι αυτή θα παίρνει διαρκώς την κάτω βόλτα, αφού όταν είμαστε αγαπημένες με τον σύντροφό μας η σπίθα βρίσκεται πάντοτε εκεί. Για να κάνετε λοιπόν πιο πιπεράτη την ερωτική σας ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι και να το ζείτε σχεδόν όπως παλιά, συνεχίστε να διαβάζετε.

Δοκιμάστε κάτι καινούριο

Με το πέρασμα του χρόνου, τα ζευγάρια αρχίζουν να κάνουν επαναλαμβανόμενες κινήσεις στο σεξ, πράγμα που ενδεχομένως οδηγήσει στην πλήξη. Δοκιμάστε λοιπόν κάτι καινούριο στο κρεβάτι, από ένα τα sex toys, μέχρι το role play και το dress up, ή απλά παίξτε με νέες στάσεις κατά τη διάρκειά του.

Φιληθείτε σαν να ήσασταν έφηβοι

Τα έντονα φιλιά μεγάλης διάρκειας που δίνουμε όταν πρωτογνωρίζουμε έναν ερωτικό σύντροφο μπορούν να ξυπνήσουν το σεξουαλικό μας συναίσθημα ακόμη και αν αυτό βρίσκεται σε βαθύ ύπνο εδώ και καιρό. Γι’ αυτό, φιληθείτε με τον σύντροφό σας όπως παλιά, αγκαλιαστείτε και περάστε χρόνο μαζί όπως παλιά.

Κανονίστε ρομαντικές δραστηριότητες

Μια έξοδος στο αγαπημένο σας μπιστρό, ένα ταξίδι λίγων ημερών σε έναν κοντινό προορισμό, μια βόλτα σε ένα γραφικό μέρος της πόλης, όλα αυτά είναι αρκετά για να σας κάνουν να νιώσετε σαν να βγαίνετε σχεδόν για πρώτη φορά ραντεβού μαζί. Και στην επιστροφή στο σπίτι, σίγουρα θα υπάρχει όρεξη για να μεταφέρετε τη ρομαντική αυτή διάθεση στο κρεβάτι.

Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας

Αυτό θα έπρεπε να είναι δεδομένο ακόμη και στην αρχή της σχέσης σας, όμως ποτέ δεν είναι αργά. Το να μοιράζεστε τις φαντασιώσεις σας με το ταίρι σας ανά τακτά μάλιστα διαστήματα, κρατά την όρεξη εκπλήρωσής τους ζωντανή σε όποιο έτος του γάμου σας και να βρίσκεστε.

Δείτε μια sexy ταινία

Το να δείτε με τον σύντροφό σας μια sexy ταινία ή σειρά μπορεί να ξυπνήσει το σεξουαλικό ένστικτο και των δύο. Αν δε εμπνευστείτε και από όσα δείτε, ακόμη καλύτερα!

Δείτε μαζί έναν sex therapist

Καμιά φορά η βοήθεια ενός ειδικού είναι απαραίτητη για να πάρετε και οι δύο αυτό που θέλετε. Όταν με άλλα λόγια δείτε ότι τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί ικανοποιητικά, αναζητήστε τη βοήθεια ενός ειδικού που θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε την όρεξή σας, συζητώντας ειλικρινά τι φταίει. Επιπλέον, θα σας δώσει ιδέες για να ανανεώσετε τη σχέση σας που δεν φαντάζεστε.

 

Διαβάστε επίσης

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

SEX

Η επιστήμη της σεξουαλικής ικανοποίησης στα ζευγάρια: από την άνοδο στην… πτώση

Μια επιστημονική ματιά στο πώς αλλάζει η σεξουαλική ικανοποίηση στις μακροχρόνιες σχέσεις

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος