Skip to main content

SEX

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις προτού βγεις με έναν bisexual άντρα

Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για το dating με έναν bisexual άντρα.



Τον τελευταίο καιρό σου έχει κερδίσει την καρδιά ένας άντρας που γνωρίζεις ότι είναι bisexual, ενώ κι εσύ φαίνεται πως του αρέσεις εξίσου. Αν λοιπόν για σένα είναι η πρώτη φορά που γεννιέται ένα φλερτ με ένα άτομο διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού από εσένα, μη ανησυχείς: σου έχουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το dating με έναν bisexual άντρα. Και καλή τύχη στο ραντεβού σας!

Μπορεί αρχικά να δυσκολευτεί να εκφραστεί για τη σεξουαλικότητά του

Εξαιτίας των κοινωνικών καταλοίπων και του αποτυπώματος της πατριαρχίας σε γυναίκες και άντρες, ένας bisexual άντρας είναι πιθανό το πρώτο διάστημα να δυσκολευτεί να εκφραστεί ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου θα γνωρίζει εξαρχής ότι είσαι εντελώς ανοιχτή στον προσανατολισμό του και τις επιλογές του και αν δεις ότι ο άνθρωπος αυτός σου ανοίγεται εύκολα για τον εαυτό του, θεώρησε τον δικό σου εαυτό τυχερό.

Όχι, δεν παριστάνει τον bisexual άντρα όντας στην πραγματικότητα gay

Μην πέσεις στην παγίδα του να σκεφτείς ότι ο άντρας που σε ενδιαφέρει παριστάνει τον bisexual άντρα όντας στην πραγματικότητα gay. Το να είναι κανείς bisexual είναι ένας valid σεξουαλικός προσανατολισμός όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι και θα ήταν εξαιρετικά προβληματικό να πιστεύεις το αντίθετο. Αν εσύ δεν μπορείς να τον αποδεχτείς, τότε καλύτερα να αναζητήσεις τη συντροφικότητα σε έναν άλλο άνθρωπο.

Μπορεί να απολαμβάνει περιστασιακά gay πορνογραφικές ταινίες και αυτό είναι ΟΚ

Δεν χρειάζεται να φρικάρεις αν ανακαλύψεις ότι βλέπει περιστασιακά και gay πορνογραφικές ταινίες. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι δεν του αρέσεις, ούτε ότι δεν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου ή με άλλες γυναίκες. Είναι απλώς και αυτό μια έκφραση της σεξουαλικότητάς του και οφείλεις να το σεβαστείς. 

Μπορεί να είναι καλύτερος εραστής

Ένας bisexual άντρας ενδέχεται να είναι και καλύτερος εραστής υπό την έννοια ότι είναι πιο ανοιχτός στους πειραματισμούς στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την εμπειρία του pegging ή του fetish play παρέα. Σε κάθε περίπτωση, το ότι είναι bisexual δεν σημαίνει ότι θα είναι απαραίτητα ανοικτός στα πάντα και είναι φυσικά απαραίτητη η συναίνεση σε οτιδήποτε προτείνεις κατά τη διάρκεια του σεξ.

Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με αντιδράσεις από το περιβάλλον σου

Το dating με έναν bisexual άντρα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με αντιδράσεις από το περιβάλλον σου, γι’ αυτό και οφείλεις να οπλιστείς με υπομονή και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις τον συντηρητισμό και την ομοφοβία της κοινωνίας να κερδίσει και να καταστρέψει τη σχέση σου. Υποστήριξε τις επιλογές σου και τον σύντροφό σου και όρισε εσύ πως θα ζεις τη ζωή σου!

Το dating με έναν bisexual άντρα είναι στο τέλος της ημέρας σαν το dating με τον οποιονδήποτε

Στην πραγματικότητα, όταν δύο (ή και περισσότεροι, γιατί όχι;) άνθρωποι ξεκινούν το dating, αυτό υποδηλώνει ερωτική έλξη, θαυμασμό και ενδιαφέρον. Η σεξουαλικότητα δεν είναι πια και καμιά μεγάλη ιστορία. Ας αποδεχτούμε ότι οι άνθρωποι μπορούμε να αρέσουμε και να περνάμε καλά με άλλους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, ηλικίας κοκ. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετρά είναι να είμαστε ευτυχισμένοι.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική