Skip to main content

SEX

7 είδη φιλιού και τι σημαίνουν για εκείνον

Τι ακριβώς σημαίνουν εκείνα τα παθιασμένα φιλιά στο λαιμό για εκείνον που στα δίνει;



Όταν μιλάμε για οικειότητα σε ένα ζευγάρι, πολλοί πιστεύουν πως το sex είναι αυτό που καθορίζει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα όμως, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες που παίζουν ρόλο και τα φιλιά είναι ένας από αυτούς. Διάβασε λοιπόν για 7 είδη φιλιού και τι σημαίνουν αυτά για τον σύντροφό σου που στα χαρίζει.

Το πεταχτό

Το πιο δημοφιλές φιλί και αυτό που φαντάζει ως το πιο αθώο. Είναι απαλό, δίνεται με κλειστό το στόμα ή και στο μάγουλο. Είναι μικρό, γρήγορο σε διάρκεια και στην πραγματικότητα δεν εμπεριέχει και πολλή οικειότητα. Είναι μια όμορφη κίνηση, όταν όμως περιορίζεται μόνο σε αυτό σημαίνει δύο πράγματα: ή δεν του αρέσεις και τόσο πολύ ή δυσκολεύεται να εκφράσει περισσότερο συναίσθημα.

Το φιλί Cassanova

Από όλα τα είδη φιλιού, το Cassanova είναι και το πιο ρομαντικό. Πρόκειται για το είδος φιλιού για το οποίο διαβάζει κανείς στη ρομαντική λογοτεχνία και αυτό που μπορεί να σε στείλει στα ουράνια. Ξέρει ότι είναι ένας good kisser, αλλά και ότι εσύ το απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Είναι τόσο συναισθηματικό, όσο και παθιασμένο, και ετοιμάζει το έδαφος για να βρεθείτε στο κρεβάτι.

Το φιλί στο μέτωπο (ή στα μάτια)

Όταν ο σύντροφός σου σε φιλά στο μέτωπο ή στα μάτια, το κάνει επειδή είναι προστατευτικός απέναντί σου. Είναι ένδειξη ευαισθησίας και πραγματικής αγάπης.

Το απαλό φιλί

Αν σε φιλά σαν είσαι ένα εύθραυστο μπιμπελό, τότε ίσως είναι ένδειξη ότι είναι αγχωμένος ή ότι προσπαθεί να κρατηθεί από κάτι. Μπορεί να μην είναι σίγουρος επίσης για τη σχέση σας και να περιμένει από εσένα να του δώσεις το πράσινο φως για κάτι πιο έντονο.

Το φιλί βαμπίρ

Αν συμπεριφέρεται σαν τον Edward Cullen και σε δαγκώνει σαν ένας μικρός βαμπίρ, τότε έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που του αρέσουν οι πιο playful κινήσεις και το tease, ενώ μπορεί ακόμη και να προσπαθεί να σε μυήσει σιγά σιγά στο BDSM. Αν αυτό είναι κάτι που κι εσένα σου αρέσει, τότε go for it!

Το φιλί στο λαιμό

Ερωτικό και ρομαντικό ταυτόχρονα, το φιλί στο λαιμό (χωρίς να συνοδεύεται από δάγκωμα), σημαίνει ότι πραγματικά σε θέλει και σε θέλει τώρα! Οι άντρες στους οποίους αρέσουν τα φιλιά αυτά μπορεί να φοβούνται την οικειότητα, γι’ αυτό κράτα σημειώσεις αν το προτιμά από τι κλασικό French kiss.

Το goofy φιλί

Ένα αστείο φιλί που συνοδεύεται με γκριμάτσες και αντίστοιχα παιχνίδια σημαίνει ότι ο άνθρωπός σου θέλει αν σε κάνει να γελάς και να σε κερδίζει με το χιούμορ και την απλότητά του. Είναι επίσης ένδειξη μιας αθώας ψυχής στην οποία και αρέσεις πολύ.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό