Με θέλει μόνο για το κρεβάτι τι να κάνω

Όλες οι ενδείξεις ότι η μεταξύ σας σχέση κινείται αποκλειστικά και μόνο γύρω από το σεξ

Ναταλία Πετρίτη

Το γεγονός ότι το σεξ που κάνετε είναι φοβερό, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις περισσότερες ανάγκες και απαιτήσεις από το άτομο με το οποίο βγαίνεις αυτό το διάστημα. Έχει όμως και εκείνος τα ίδια πράγματα στο μυαλό του; Διάβασε παρακάτω όλες τις ενδείξεις από τη συμπεριφορά του που υποδηλώνουν ότι το μόνο που σας ενώνει είναι το σεξ.

Όλα τα πλάνα σας γίνονται με τους δικούς του όρους

Βρίσκεστε μόνο μετά από δική του πρόταση, στα μέρη που αρέσουν αποκλειστικά σε εκείνον και σε μέρες και ώρες που τον βολεύουν. Όλα γίνονται μεταξύ σας με τους δικούς του όρους γιατί στην πραγματικότητα το μόνο που θέλει από εσένα είναι να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες, χωρίς να μπορεί καν να σκεφτεί τί περνά από το δικό σου μυαλό και τι ανάγκες και επιθυμίες έχεις εσύ η ίδια.

Βρίσκεστε μόνο τα βράδια

Δεν έχετε πάει ούτε μια φορά κάπου με το φως της ημέρας και όλες σας οι συναντήσεις γίνονται στρατηγικά τη νύχτα, λίγο πριν επιστρέψετε στο σπίτι για να κάνετε και πάλι σεξ. Κι αυτό γιατί δεν αναζητά κάτι παραπάνω από εσένα.

Δεν σε ρωτά ποτέ πράγματα για εσένα

Στην πραγματικότητα γνωρίζεστε μόνο επιφανειακά και ποτές δεν σε ρωτάει αυτό το κάτι παραπάνω για τη ζωή σου. Κι αυτό γιατί σκοπεύει να σχετίζεται μαζί σου αποκλειστικά σε σεξουαλικό επίπεδο.

Γνωρίζεις ότι μιλά και με άλλες γυναίκες

Μιλά και βγαίνει και με άλλες γυναίκες και αυτό είναι κάτι που δεν μπαίνει καν στον κόπο να αποκρύψει από εσένα. Αν λοιπόν είχες στον νου σου να γίνεται κάποτε ζευγάρι, κατάλαβε ότι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν θα συμβεί.

Εξαφανίζεται για μέρες ή και εβδομάδες

Μπορεί για τρεις μέρες σερί να κοιμάστε μαζί και μετά να εξαφανίζεται για εβδομάδες. Βγαίνει από τη ζωή σου απότομα και μετά επιστρέφει ξανά όταν θέλει να κάνετε και πάλι σεξ. Και φυσικά εσύ πληγώνεσαι και μπερδεύεσαι από την συμπεριφορά του.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares