Skip to main content

SEX

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις προτού στείλεις nudes στο crush σου

Προτού στείλεις μια γυμνή φωτογραφία στο αγόρι ή στο crush σου, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα.



Το να στέλνουμε nudes στο crush μας ή στο αγόρι μας υπήρξε παλιότερα μεγάλο taboo, όμως πλέον είναι κάτι που θεωρείται σε γενικές γραμμές διαδεδομένο στο dating και το sexting. Σε κάθε περίπτωση, όμως, όπως όλα τα πράγματα στον κόσμο, έτσι κι αυτό έχει μερικούς κανόνες, αλλά και κινδύνους για τους οποίους οφείλεις να είσαι ενημερωμένη προτού το δοκιμάσεις. Συνέχισε για να δεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις προτού στείλεις nudes σε κάποιον που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Βάλε τα δικά σου όρια

Τα nudes δεν σημαίνουν ότι πρέπει απαραίτητα να στείλεις μια εντελώς γυμνή σου φωτογραφία. Θέλεις να στείλεις μια που φαίνεται το σουτιέν σου; Κάντο! Και γενικά θέσε τα δικά σου όρια ως προς το τι κάνεις και πώς το κάνεις. Αν δεν συναινείς σε κάτι, είναι δικαίωμά σου να αρνηθείς να στείλεις μια φωτογραφία που δεν επιθυμείς.

Κάντο όσο πιο ανώνυμα γίνεται

Στα nudes που στέλνεις, βεβαιώσου ότι δεν φαίνεται το πρόσωπό σου ή κάποιο σημάδι στο σώμα που να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει. Αυτό σε προστατεύει τόσο από την κακόβουλη χρήση του υλικού που στέλνεις, όσο και σε περιπτώσεις που το κινητό πέσει στα χέρια κάποιου που δεν έπρεπε.

Μην στέλνεις nudes σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά

Το να στείλεις nudes σε ένα άτομο που μόλις έχεις γνωρίσει δεν είναι μια καλή ιδέα, καθώς δεν ξέρεις αν το άτομο αυτό είναι άτομο εμπιστοσύνης. Προστάτεψε τον εαυτό σου μεταθέτοντας την πράξη για όταν έχει αποδείξει ότι μπορείς να βασίζεσαι πάνω του στοιχειωδώς.

Τσέκαρε το φως και τη γωνία λήψης

Στα τεχνικά κομμάτια τώρα, όταν στέλνουμε nudes θέλουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Γι’ αυτό λοιπόν, τσέκαρε το φως και τη γωνία λήψης και «παίξε» με αυτά, μέχρι να έχεις την καλύτερη φωτογραφία στα χέρια σου!

Χρησιμοποίησε ένα ασφαλές application

Μην χρησιμοποιείς οποιοδήποτε application για τις φωτογραφίες σου, αλλά επίλεξε ένα που θα είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλές ως προς τη διαχείρισή τους. Το Signal και το WhatsApp είναι καλές επιλογές καθώς είναι encrypted και δεν χακάρονται εύκολα. Από την άλλη, αν σε ενδιαφέρει να στέλνεις αλλά οι φωτογραφίες να μην αποθηκεύονται, ψάξε για ένα application που δεν δίνει τη δυνατότητα screenshot στο χρήστη, όπως το Privates.

Αν δεν είσαι έτοιμη για nudes συνέχισε το sexting

Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείς να στείλεις nudes αν δεν νιώθεις άνετα. Σε αυτήν την περίπτωση, συνέχισε ή δοκίμασε το απλό sexting και ίσως σιγά σιγά νιώσεις πιο πιθανό το να μοιραστείς κι άλλα.

Χρησιμοποίησε κι άλλες εναλλακτικές των nudes

Μια φωτογραφία των εσωρούχων σου ή ένα sexy link μπορεί επίσης να βοηθήσει αν δεν το ‘χεις ακόμα με το να στείλεις τα δικά σου nudes. Θυμήσου σε κάθε περίπτωση ότι το αν θα στείλεις ποτέ είναι δική σου και μόνο δική σου επιλογή.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.