Πώς να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου γύρω από το σεξ

Για να απολαύσεις στο 100% το σεξ και ενισχύσεις την ερωτική σου ζωή, διάβασε εδώ όλα τα απαραίτητα tips ώστε να μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σου γύρω από αυτό

Ναταλία Πετρίτη

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που εξαιτίας της μειωμένης αυτοπεποίθησής τους δυσκολεύονται σημαντικά να απολαύσουν το σεξ με τον ερωτικό τους σύντροφο ή ακόμα και να κάνουν γενικά σεξ. Αν ανήκεις κι εσύ στην εν λόγω ομάδα πληθυσμού, διάβασε τις συμβουλές του AllYou ώστε να νιώσεις καλύτερα με το σώμα και τον εαυτό σου, απολαμβάνοντας το σεξ στο φουλ!

Προσπάθησε να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου

Η προσπάθεια εκλογίκευσης του συναισθήματος του φόβου, της ντροπής και του άγχους που μπορεί να βιώνεις στο σεξ είναι το πρώτο βήμα για να το ξεπεράσεις. Σκέψου καλά τι είναι αυτό που σε κάνει να ζορίζεσαι ψυχολογικά, τους λόγους για τους οποίους έχει προκύψει ως σκέψη, αλλά και τα αποτελέσματα που έχει στη ζωή σου. Η κατανόηση και η καταγραφή των παραπάνω θα σε βοηθήσει να περάσεις σταδιακά στο επόμενο στάδιο: την κατάρριψή τους.

Γνώρισε τον εαυτό σου σε ένα πιο intimate επίπεδο

Το σώμα σου σου προκαλεί αμηχανία ή ντροπή κυρίως επειδή δεν έχεις δώσει την ευκαιρία στον εαυτό σου να το γνωρίσει και να το αγαπήσει. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο σε αυτό για να το γνωρίσεις σε πιο intimate επίπεδο, κοιτώντας σε στον καθρέπτη και δοκιμάζοντας τον αυνανισμό.

Εξερεύνησε τα ενδιαφέροντά σου

Ίσως το σεξ σου προκαλεί αμηχανία επειδή δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα όλα όσα θα ήθελες να περιλαμβάνει. Εξερεύνησε λοιπόν τα ενδιαφέροντα και τους πόθους σου μέσα από τη συζήτηση με τον σύντροφό σου, ακόμη και από την παρακολούθηση υλικού που θα σε ξεκλειδώσει.

Επικοινώνησε όλα όσα έχεις ανάγκη

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης στο σεξ μπορεί να πηγάζει από την ανελευθερία που είχες ως τώρα ως προς την προσωπική σου έκφραση. Μάθε λοιπόν να ζητάς όσα θέλεις στο σεξ και πες όχι σε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άβολα ή δεν σε εκφράζει.

Δημιούργησε συνήθειες οι οποίες θα σε βάζουν στο mood

Παρατήρησε πότε έχεις την περισσότερη όρεξη για σεξ στην καθημερινότητά σου και με ποιους τρόπους το απολαμβάνεις καλύτερα, δημιουργώντας συνήθειες τις οποίες θα ακολουθείς για να σε βάλουν στο κατάλληλο mood. Μην σταματάς να εξερευνάς ταυτόχρονα τους πόθους σου και να αναζητάς τρόπους που θα σε κάνουν να ξεκλειδώνεις τον εαυτό σου όλο και πιο πολύ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares