10 άκρως intimate στιγμές που μπορείς να μοιραστείς με τον σύντροφό σου πέρα από το σεξ

Δεν είναι μόνο το σεξ με τον σύντροφό σου που σε φέρνει εξαιρετικά κοντά σε εκείνον.

Ναταλία Πετρίτη

Θέλεις να έρθεις κοντά με τον σύντροφό σου με τρόπους πέρα από το σεξ; Τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα από άκρως intimate στιγμές που μπορείς να μοιραστείς με εκείνον για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η σχέση σας.

Περάστε χρόνο αγκαλιά

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο intimacy από το να περάσετε χρόνο μαζί αγκαλιασμένοι, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική, βλέποντας μια ρομαντική ταινία ή απλώς χαζεύοντας ο ένας τον άλλον!

Παίξτε «θάρρος ή αλήθεια»

Δεν είναι μόνο ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι της παιδικής μας ηλικίας, αλλά και ένας γλυκός τρόπος να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σου, γελώντας φυσικά με την ψυχή σας!

Πηγαίντε το making out σε άλλο επίπεδο

Αντί να ενδώσετε κατευθείαν στο σεξ, γιατί δεν δοκιμάζετε να πάτε το making out σε άλλο επίπεδο, όπως ακριβώς ένα έφηβο ζευγάρι που δεν έχει άδειο σπίτι. Θα εκπλαγείς από το πόσο κοντά θα σας φέρει και από την οικειότητα που θα δημιουργηθεί εκ νέου ανάμεσά σας. 

Κοιμηθείτε αγκαλιά

Όχι, και πάλι δεν θα κάνετε σεξ. Δοκιμάστε όμως να κοιμηθείτε αγκαλιά. Είναι ό,τι πιο ρομαντικό.

Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας

Δεν είπαμε ότι το intimacy που πάτε να χτίσετε δεν μπορεί να ενέχει καθόλου το σεξ! Μοιραστείτε με τον σύντροφό σου τις φαντασιώσεις σας και επιλέξτε ποιες από αυτές θα πραγματοποιήσετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε. Η αγωνία που θα χτιστεί σε αυτό το διάστημα θα σας απογειώσει.

Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον

Ένα ερωτικό μασάζ από και προς τον σύντροφό μας είναι ένα από τα πιο intimate πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε μαζί. Και είναι φυσικά μια κίνηση-ματ στα προκαταρκτικά.

Κάντε μπάνιο παρέα

Ίσως να είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην πάει το πράγμα προς το σεξ σύντομα, όμως η προσπάθεια μετράει. Και είναι ό,τι καλύτερο!

Χορέψτε τα αγαπημένα σας τραγούδια

Η μουσική είναι ένα από τα πιο προσωπικά αγαθά στον κόσμο και τα άτομα με τα οποία μοιραζόμαστε τα αγαπημένα μας κομμάτια είναι και αυτά που έχουμε πιο βαθιά χαραγμένα μέσα μας. Χορέψτε λοιπόν με τα αγαπημένα σας τραγούδια για πιο intimate στιγμές.

Παίξτε ένα παιχνίδι

Από επιτραπέζια, μέχρι γνώσεων ή και κάτι πιο σωματικό, το να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου παίζοντας, σας φέρνει χωρίς αμφιβολία πολύ κοντά.

Εξασκηθείτε στο sexting

Η οικειότητα μπορεί να χτιστεί και μέσα από το sexting χωρίς ντροπές και είναι καιρός να το δοκιμάσετε!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares