Skip to main content

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψειΌταν δεν είσαι πολύ καιρό με έναν άνθρωπο, είναι σχετικά δύσκολο να καταλάβεις αν απολαμβάνει το σεξ μαζί σου όσο εσύ, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει ανασφάλειες και άγχος ως προς τις επιδόσεις σου σε αυτό. Αν λοιπόν η επικοινωνία σου με τον άνθρωπο αυτόν δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο όπου μπορείς να συζητήσεις μαζί του ευθέως τέτοια πράγματα με όση άνεση θα ήθελες, τότε αναζήτα στη συμπεριφορά του τα 8 σημάδια που ακολουθούν. Έτσι θα καταλάβεις ότι τρελαίνεται για το σεξ που κάνετε μαζί.

Pixel

Δεν μπορεί να κρατήσει τα χέρια του από πάνω σου

Όταν είστε μαζί, θέλει διαρκώς να είστε αγκαλιά και δεν χάνει την ευκαιρία για ένα παθιασμένο φιλί, τρυφερά χάδια και άλλα χαριτωμένα πειράγματα.

Δεν χάνει ποτέ ευκαιρία για σεξ

Το πρωί πριν πάτε στη δουλειά, στο αμάξι σε μια απομονωμένη περιοχή, στην παραλία όταν δεν έχει κόσμο. τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου, γι’ αυτό και με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί θα θελήσει να το κάνετε.

Σου λέει πόσο συχνά το σκέφτεται

Από τις πιο ισχυρές ενδείξεις ότι απολαμβάνει πραγματικά το σεξ που κάνετε μαζί δεν είναι άλλη από το ότι σου λέει ευθέως πόσο συχνά το σκέφτεται όταν δεν είστε μαζί.

Σου στέλνει ανάλογα μηνύματα αρκετά συχνά

Ένα dirty μήνυμα όσο είσαι στη δουλειά ή το βράδυ που ξέρει ότι βρίσκεσαι στο κρεβάτι σου είναι ένδειξη ότι απολαμβάνει τον χρόνο που περνάτε και μαζί στο κρεβάτι.

Σου λέει πόσο hot είσαι

Πιστεύει ότι είσαι τέλεια στο σεξ και δεν χάνει την ευκαιρία να στο πει μέσα από αυτού του είδους τα κομπλιμέντα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ.

Σου λέει πόσο όμορφα περνά μαζί σου

Δεν είναι μόνο ότι σε βρίσκει hot και στο λέει, αλλά δεν χάνει την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί σου πόσο όμορφα περνά στο σεξ και όταν είστε ξαπλωμένοι πλάι πλάι. Ακόμη κι όταν δεν το λέει ρητά, παρατήρησε όλα αυτά τα βογκητά κάθε φορά που κάνετε σεξ και θα καταλάβεις.

Τελειώνει πάντα

Όχι απλά τελειώνει πάντα μαζί σου, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που πρέπει να συγκρατηθεί αρκετά ώστε αυτό να μην συμβεί γρήγορα. Τόσο ενθουσιασμένος είναι μαζί σου και με το σεξ που κάνετε.

Είναι πάντα τρυφερός μετά το σεξ

Η ανάγκη για αγκαλιές, φιλιά και γενικά τρυφερές στιγμές μαζί σου μετά το σεξ είναι και αυτή μια ένδειξη του πόσο καλά περνά κατά τη διάρκειά του.

Χρειάζεται χρόνο για ξεκούραση μετά από το σεξ

Ο τελευταίος τρόπος για να καταλάβεις πόσο τέλεια περνά στο σεξ μαζί σου είναι φυσικά η ξεκούραση που φαίνεται να χρειάζεται μετά από αυτό, μιας που έχει δώσει απλόχερα όλη του την ενέργεια όσο βρίσκεστε μαζί, ανακαλύπτοντας ο ένας το σώμα του άλλου και κάνοντας τα πάντα για να προσφέρετε απλόχερα ευχαρίστηση. Αν λοιπόν για να βγείτε από το σπίτι μετά το σεξ χρειάζεται ένα δίωρο στο οποίο απλά θα ξεκουράζεστε αγκαλιά ή θα κοιμάστε, σημαίνει ότι μάλλον έχεις βάλει φωτιά στα σεντόνια σας και δεν το έχεις καταλάβει!

Διαβάστε επίσης

SEX

Πώς το λιπαντικό μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, ίσως έχει έρθει η στιγμή!

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 23 Μαΐου

Η αίσθηση ότι είστε αγαπητοί θα σας προσφέρει σιγουριά

BLOGS

Η Peggy Gou παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο “Lobster Telephone”

Μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο I Hear You

FOOD

Τι οφέλη προσφέρουν τα κεράσια στον οργανισμό σας

Ρίχνουμε μια ματιά στο εξαιρετικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ των κερασιών