Skip to main content

SEX

Πώς θα κάνω διαδικτυακό σεξ με τον σύντροφό μου;

Οδηγίες για αρχάριες στο phone sex που θέλουν να απογειώσουν τη σεξουαλική τους ζωή



Θέλεις να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου το διαδικτυακό σεξ και δεν είσαι σίγουρη πώς πρέπει να το κάνεις; Εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Μην χρησιμοποιήσεις απαραίτητα την κάμερα

Το διαδικτυακό σεξ μπορεί να γίνει τόσο μέσω βιντεοκλήσης με τον σύντροφό σου, όσο και με μηνύματα. Αν είσαι πιο ντροπαλή και δυσκολεύεσαι να το δοκιμάσεις, κάνε την αρχή στέλνοντας μηνύματα σε εκείνον, χωρίς να επικοινωνείτε με την κάμερα ανοιχτή. Σιγά σιγά θα εξοικειωθείς τόσο, που θα αναζητήσεις από μόνη σου το κάτι παραπάνω.

Κλιμάκωσε αργά την κατάσταση

Εάν είναι η πρώτη σου φορά που θα κάνεις τηλεφωνικό σεξ με κάποιον, μπορεί να είστε και οι δυο σας νευρικοί και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι. Για να γίνει η κατάσταση πιο ενδιαφέρουσα, μη βιαστείς να προχωρήσεις, αλλά κλιμάκωσε αργά τη συζήτηση δημιουργώντας προσμονή και ένταση σε εκείνον.

Κάνε απλές περιγραφές

Το να περιγράφεις τι θα ήθελες να συμβεί είναι ένας τρόπος για να κλιμακώσεις σταδιακά την ένταση στο διαδικτυακό σεξ. Οι φράσεις αυτές δεν είναι ακριβώς ερωτικές, είναι όμως οι ιδανικές για να μπείτε σταδιακά στο κλίμα. Όταν τα πράγματα ανάψουν για τα καλά, μπορείς να τον ρωτήσεις τι θέση θέλει να πάρεις, όπως και πολύ πιο kinky λεπτομέρειες.

Πες του τι κάνεις και δώσε κι εσύ οδηγίες σε εκείνον

Πες στον σύντροφό σου τι κάνεις και τι νιώθεις τη στιγμή που μιλάτε, χωρίς όμως να μένεις μόνο στο τι κάνεις εσύ. Δώσε οδηγίες που θα ακολουθήσει και ο ίδιος, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διάδραση μεταξύ σας.

Στείλε σέξι μηνύματα και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας

Ακόμη κι αν δεν υπάρχει ο χρόνος να κάνεις εκείνη τη στιγμή διαδικτυακό σεξ μαζί του, μην ξεχνάς να στέλνεις που και που κάποιο σέξι μήνυμα ή φωτογραφία σου, που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι να βρεθείτε μόνοι σας. Θυμήσου φυσικά πως η αποστολή φωτογραφίας σε ένα πρόσωπο πρέπει να συνοδεύεται από την απαραίτητη εμπιστοσύνη προς αυτό, καθώς είναι κάτι που μένει.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου