Πώς θα κάνω διαδικτυακό σεξ με τον σύντροφό μου;

Οδηγίες για αρχάριες στο phone sex που θέλουν να απογειώσουν τη σεξουαλική τους ζωή

Ναταλία Πετρίτη

Θέλεις να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου το διαδικτυακό σεξ και δεν είσαι σίγουρη πώς πρέπει να το κάνεις; Εμείς έχουμε όλες τις απαντήσεις!

Μην χρησιμοποιήσεις απαραίτητα την κάμερα

Το διαδικτυακό σεξ μπορεί να γίνει τόσο μέσω βιντεοκλήσης με τον σύντροφό σου, όσο και με μηνύματα. Αν είσαι πιο ντροπαλή και δυσκολεύεσαι να το δοκιμάσεις, κάνε την αρχή στέλνοντας μηνύματα σε εκείνον, χωρίς να επικοινωνείτε με την κάμερα ανοιχτή. Σιγά σιγά θα εξοικειωθείς τόσο, που θα αναζητήσεις από μόνη σου το κάτι παραπάνω.

Κλιμάκωσε αργά την κατάσταση

Εάν είναι η πρώτη σου φορά που θα κάνεις τηλεφωνικό σεξ με κάποιον, μπορεί να είστε και οι δυο σας νευρικοί και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι. Για να γίνει η κατάσταση πιο ενδιαφέρουσα, μη βιαστείς να προχωρήσεις, αλλά κλιμάκωσε αργά τη συζήτηση δημιουργώντας προσμονή και ένταση σε εκείνον.

Κάνε απλές περιγραφές

Το να περιγράφεις τι θα ήθελες να συμβεί είναι ένας τρόπος για να κλιμακώσεις σταδιακά την ένταση στο διαδικτυακό σεξ. Οι φράσεις αυτές δεν είναι ακριβώς ερωτικές, είναι όμως οι ιδανικές για να μπείτε σταδιακά στο κλίμα. Όταν τα πράγματα ανάψουν για τα καλά, μπορείς να τον ρωτήσεις τι θέση θέλει να πάρεις, όπως και πολύ πιο kinky λεπτομέρειες.

Πες του τι κάνεις και δώσε κι εσύ οδηγίες σε εκείνον

Πες στον σύντροφό σου τι κάνεις και τι νιώθεις τη στιγμή που μιλάτε, χωρίς όμως να μένεις μόνο στο τι κάνεις εσύ. Δώσε οδηγίες που θα ακολουθήσει και ο ίδιος, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διάδραση μεταξύ σας.

Στείλε σέξι μηνύματα και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας

Ακόμη κι αν δεν υπάρχει ο χρόνος να κάνεις εκείνη τη στιγμή διαδικτυακό σεξ μαζί του, μην ξεχνάς να στέλνεις που και που κάποιο σέξι μήνυμα ή φωτογραφία σου, που θα τον κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι να βρεθείτε μόνοι σας. Θυμήσου φυσικά πως η αποστολή φωτογραφίας σε ένα πρόσωπο πρέπει να συνοδεύεται από την απαραίτητη εμπιστοσύνη προς αυτό, καθώς είναι κάτι που μένει. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares