Skip to main content

SEX

Το παιχνίδι της φαντασίωσης: Τρεις τρόποι για να κάνεις τις φαντασιώσεις το αλατοπίπερο στη σεξουαλική σου ζωή

Κράτα σημειώσεις!



Οι περισσότερες φαντασιώσεις μας κρύβονται σε πράγματα που δεν θα θέλαμε στα αλήθεια να δοκιμάσουμε. Το αποτέλεσμά τους ωστόσο στην ερωτική μας ζωή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά, χαρίζοντάς μας πληθώρα συγκινήσεων. Για να μπορέσεις να ζήσεις λοιπόν όσο πιο απελευθερωμένα τις φαντασιώσεις σου και να ευχαριστηθείς τη σεξουαλική επαφή στο έπακρο υπάρχουν τρία βήματα που οφείλεις να ακολουθήσεις. Να ποια είναι αυτά.

Απενοχοποιήσου

Οι φαντασιώσεις όχι μόνο είναι απολύτως υγιείς για μια σχέση αλλά μπορούν και να την αναβαθμίσουν, κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι καλύτερο από ποτέ. Σταμάτα λοιπόν να νιώθεις περίεργα και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.

Γκρέμισε πραγματικά τα ταμπού

Πέρα από την απενοχοποίηση που πραγματοποιείται σε πρώτη φάση ως προς τη γενικότερη ιδέα μας για τις φαντασιώσεις, αυτό που πρέπει σε δεύτερο χρόνο να κάνουμε είναι να γκρεμίσουμε ουσιαστικά και τα ταμπού που μπορεί να έχουμε γύρω από αυτές. Αυτό σημαίνει πως αν φαντασιώνεσαι να κάνεις σεξ με άτομα του ίδιου φύλου, πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σου προκαλέσει αμηχανία, τότε σταδιακά θα πρέπει να το αγκαλιάσεις και να αποδεχθείς αυτό το κομμάτι του εαυτού σου.

Αναζήτησε έμπνευση

Αν τέλος δυσκολεύεσαι αρκετά στο να πλάσεις ιστορίες στο μυαλό σου που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σου εμπειρία, μπορείς να αρχίσεις να παρακολουθείς ταινίες ερωτικού περιεχομένου που σίγουρα θα εξάψουν τη φαντασία σου, ή να χαζέψεις αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό! Ακόμα και μια καμπάνια εσωρούχων θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.