Το παιχνίδι της φαντασίωσης: Τρεις τρόποι για να κάνεις τις φαντασιώσεις το αλατοπίπερο στη σεξουαλική σου ζωή

Κράτα σημειώσεις!

Ναταλία Πετρίτη

Οι περισσότερες φαντασιώσεις μας κρύβονται σε πράγματα που δεν θα θέλαμε στα αλήθεια να δοκιμάσουμε. Το αποτέλεσμά τους ωστόσο στην ερωτική μας ζωή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά, χαρίζοντάς μας πληθώρα συγκινήσεων. Για να μπορέσεις να ζήσεις λοιπόν όσο πιο απελευθερωμένα τις φαντασιώσεις σου και να ευχαριστηθείς τη σεξουαλική επαφή στο έπακρο υπάρχουν τρία βήματα που οφείλεις να ακολουθήσεις. Να ποια είναι αυτά.

Απενοχοποιήσου

Οι φαντασιώσεις όχι μόνο είναι απολύτως υγιείς για μια σχέση αλλά μπορούν και να την αναβαθμίσουν, κάνοντας το ερωτικό παιχνίδι καλύτερο από ποτέ. Σταμάτα λοιπόν να νιώθεις περίεργα και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.

Γκρέμισε πραγματικά τα ταμπού

Πέρα από την απενοχοποίηση που πραγματοποιείται σε πρώτη φάση ως προς τη γενικότερη ιδέα μας για τις φαντασιώσεις, αυτό που πρέπει σε δεύτερο χρόνο να κάνουμε είναι να γκρεμίσουμε ουσιαστικά και τα ταμπού που μπορεί να έχουμε γύρω από αυτές. Αυτό σημαίνει πως αν φαντασιώνεσαι να κάνεις σεξ με άτομα του ίδιου φύλου, πολύ μεγαλύτερους ανθρώπους ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σου προκαλέσει αμηχανία, τότε σταδιακά θα πρέπει να το αγκαλιάσεις και να αποδεχθείς αυτό το κομμάτι του εαυτού σου.

Αναζήτησε έμπνευση

Αν τέλος δυσκολεύεσαι αρκετά στο να πλάσεις ιστορίες στο μυαλό σου που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη σεξουαλική σου εμπειρία, μπορείς να αρχίσεις να παρακολουθείς ταινίες ερωτικού περιεχομένου που σίγουρα θα εξάψουν τη φαντασία σου, ή να χαζέψεις αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό! Ακόμα και μια καμπάνια εσωρούχων θα μπορούσε να λειτουργήσει.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares