Τι σημαίνει όταν εκείνος δυσκολεύεται να τελειώσει στο σεξ;

Οι πιθανές αιτίες γύρω από τη δυσκολία του συντρόφου σου να τελειώσει στο σεξ

Ναταλία Πετρίτη

Αν ο ερωτικός σου σύντροφος δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα να τελειώσει στο σεξ δεν σημαίνει ότι φέρεις εσύ κάποια ευθύνη, κάνοντας κάτι λάθος ή αδυνατώντας να τον διεγείρεις. Στην πραγματικότητα οι αιτίες κατά πάσα πιθανότητα δεν συνδέονται με εσένα και μπορούν να είναι πολλαπλές, οδηγώντας τον στην αδυναμία ολοκλήρωσης στο σεξ και στη γενικότερη αμηχανία και δυσφορία μπροστά σε αυτήν την εξέλιξη. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορεί να ευθύνεται, ώστε από κοινού να λύσετε το πρόβλημα και να επανέλθει η απόλαυση στο σεξ.

Άγχος

Όταν ένας άντρας σκέφτεται υπερβολικά, έχει πολύ άγχος και δεν φροντίζει την ψυχική, συναισθηματική ή σωματική του υγεία, μπορεί να του είναι δύσκολο να τελειώσει στο σεκ. Αυτό συμβαίνει επειδή όλη του η ενέργεια απορροφάται από τις αγχωτικές αυτές σκέψεις, με τον ίδιο να αδυνατεί εκείνη τη στιγμή να συγκεντρωθεί στη σεξουαλική πράξη.

Αλκοόλ

Ένας παράγοντας που μπορεί να συμβάλει στο να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει ένας άντρας στο σεξ είναι η επήρεια αλκοόλ ή και ναρκωτικών. Πολλοί άντρες, όταν βρίσκονται υπό την επήρεια, το βρίσκουν δύσκολο να εκσπερματώσουν, μιας που οι ουσίες αυτές καταστέλλουν τον οργανισμό.

Φαρμακευτική αγωγή

Υπάρχουν πολλά φάρμακα, όπως αυτά για την κατάθλιψη ή το άγχος, που μπορούν να αναστείλουν σοβαρά την ικανότητα ενός ανθρώπου να έρθει σε οργασμό. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι τα άτομα που λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα δεν απολαμβάνουν την οικειότητα ή την ευχαρίστηση όσων συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της πράξης.

Οδηγίες για να ξεπεράσετε μαζί το πρόβλημα:

Συζήτησε μαζί του και κάνε τον να νιώσει άνετα, δίνοντάς του να καταλάβει πως είναι κάτι που γενικά συμβαίνει σε πολύ κόσμο. Θα δεις επίσης ότι μπορεί κάτι να τον απασχολεί και με την συζήτηση να αλλάξουν όλα στο σεξ μεταξύ σας. Απόφυγε το να τον πιέζεις να προσπαθείτε συνέχεια και όταν είναι έτοιμος ξανά θα το καταλάβεις!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares