Επιχείρηση libido: Πώς να την αυξήσεις αυτό το καλοκαίρι

Όλα όσα μπορείς να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι αν έχεις χάσει τελευταία την όρεξή σου για σεξ

Ναταλία Πετρίτη

Μερικές φορές, αν και θέλεις πολύ να κάνεις σεξ με τον/την σύντροφό σου, δυσκολεύεσαι να μπεις στο κατάλληλο mood και η libido σου απλώς δεν είναι «εκεί». Να τι μπορείς να κάνεις αυτό το καλοκαίρι για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα.

Role play

Δοκίμασε το role play τόσο με τον/την σύντροφό σου, όσο και με τον εαυτό σου. Δημιούργησε δηλαδή ένα sexy alter ego που δεν δεσμεύεται από αναστολές που μπορεί να έχεις υπό άλλες συνθήκες, φορώντας sexy εσώρουχα ή ό,τι άλλο επιθυμείς, βοηθώντας τον εαυτό σου να απελευθερωθεί και να μπει στο κατάλληλο mood.

Δημιούργησε μια φαντασίωση

Σε αντίστοιχο κλίμα, δημιούργησε τη δική σου φαντασίωση, πλάθοντας εικόνες στο μυαλό σου που θα έχουν το πιο γρήγορο αποτέλεσμα στη διέγερσή σου.

Δες sexy φωτογραφίες ή πορνό

Ξεπέρασε όλα τα σχετικά ταμπού και δες φωτογραφίες ή βίντεο που θα σε εξιτάρουν. Μπορεί να είναι μια καμπάνια από εσώρουχα, μέχρι ένα βίντεο που θα έχεις τραβήξει προηγουμένως με τον/την σύντροφό σου κάποια άλλη στιγμή που κάνετε σεξ.

Δες Netflix

Δεν είναι καθόλου κρυφό ότι πλέον υπάρχουν αρκετές ταινίες διαθέσιμες στο Netflix που είναι περισσότερο ερωτικού περιεχομένου. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο

Το στρες είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην ερωτική διέγερση. Οι ατμοί, το ζεστό νερό, τα ωραία αρώματα σε βοηθούν να χαλαρώσεις, αλλά και να νιώσεις άνετα με το κορμί σου. Μπορείς να καλέσεις στο μπάνιο και τον/την σύντροφό σου για να επισπεύσεις τα πράγματα

Συγκεντρώσου στην αναπνοή σου

Κλείσε τα μάτια σου και ανέπνεε βαθιά και αργά. Δοκίμασε να κρατάς την αναπνοή σου 2-3 δευτερόλεπτα και να την αφήνεις. Δες τι σε χαλαρώνει καλύτερα και μπες κατευθείαν σε ερωτική διάθεση.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares