Skip to main content

SEX

Πώς να ερεθίσω τον εαυτό μου και να έρθω σε οργασμό

Δίχως καν να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας, ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί



Παρά το γεγονός ότι ο οργασμός έχει συνδεθεί απόλυτα με τη σεξουαλική επαφή που περιλαμβάνει την αφή και την τριβή ως διαδικασίες, στην πραγματικότητα αυτός μπορεί για μια γυναίκα να επιτευχθεί και με άλλους τρόπους, χωρίς να είναι απαραίτητη η σεξουαλική επαφή.

Και μπορεί αν έχετε συνηθίσει να έρχεστε σε οργασμό έπειτα από έντονη διέγερση, αυτό να φαντάζει ουτοπικό, αν όμως αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε το μυαλό και το σώμα σας να αναπαυθούν και να ηρεμήσουν, θα μπορέσετε να το βιώσετε κι εσείς.

Ιδού με ποιους τρόπους μπορείτε να έρθετε σε οργασμό δίχως την παραμικρή επαφή:

Γυμναστική

Ο οργασμός χωρίς χέρια που προκαλείται κατά τη διάρκεια της άσκησης έχει γίνει γνωστός ως “coreorgasm”. Γίνεται περισσότερο όταν κάνουμε ασκήσεις για κοιλιακούς και η θεωρία γύρω από αυτόν έχει γίνει viral και στο Tik Tok. Αυτός ο οργασμός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει ο χρόνος που αφιερώνουμε σε κάθε άσκηση. Είναι εφικτός μιας που κατά τη διάρκεια των κοιλιακών, ενεργοποιούνται οι ίδιοι μύες με εκείνους που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του σεξ.

ASMR

Ως ASMR ή Autonomous Sensory Meridian Response αναφέρεται η αίσθηση που προκαλούν διάφοροι ήχοι, όπως ψίθυροι, απαλά σφυρίγματα, ήρεμα χτυπήματα σε επιφάνειες ή αναπνοές, και έχει γίνει γνωστός και ως εγκεφαλικός οργασμός. Τα ASMR video που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο είναι ιδανικά για χαλάρωση, νανούρισμα πριν τον ύπνο και στην προκειμένη περίπτωση, οργασμό.

Ύπνος

Ο οργασμός που προκύπτει στη διάρκεια του ύπνου σχετίζεται με τις σεξουαλικές σκέψεις που κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτού, όπως και καθ’ όλη την ημέρα. Τα σεξουαλικά όνειρα είναι κάτι το συνηθισμένο από την προεφηβεία κιόλας και στη διάρκειά τους πολλοί άνθρωποι που έχουν την αίσθηση πως έρχονται σε οργασμό μπορεί και να βιώνουν πραγματικά έναν.

Διαβάστε επίσης

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου